Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
TÁTO herečka má hrať princeznú Dianu?! Fanúšikovia sú proti!
Zdielať na

TÁTO herečka má hrať princeznú Dianu?! Fanúšikovia sú proti!

Archívna reportáž

Fanúšikovia zosnulej princeznej Diany sa už nevedia dočkať očakávaného filmu o milovanej britskej princeznej, prezývanej aj kráľovná sŕdc. Avšak mnohí protestujú proti obsadeniu herečky do hlavnej úlohy, ktorú si tvorcovia vybrali. Podľa nich ju najlepšie vystihne herecký talent Kristen Stewart, známej z upírskej ságy Twilight.

Herečka Kristen Stewart by sa mala vo filmovej dráme s názvom Spencer, zhostiť hlavnej úlohy a zahrať si obľúbenú princeznú Dianu. Na sociálnych sieťach sa však rozhodnutie tvorcov o výbere tejto herečky dočkalo veľkej kritiky. Podľa mnohých fanúšikov sa na princeznú Dianu totiž vôbec nepodobá ani fyzicky, ani jej americkým prízvukom.

Dramatická snímka s názvom Spencer má priblížiť problematické manželstvo s princom Charlesom a predlohou bolo tiež jej kľúčové rozhodnutie z roku 1990, keď princezná Diana pochopila, že ich manželstvo vôbec nefunguje. Podľa informácií portálu Daily Mail, sa tvorcovia rozhodli, že najvernejšie zahrá obľúbenú princeznú herečka Kristen Stewart, ktorú mohli diváci vidieť aj v akčnej komédii Charlieho anjeli z minulého roka. To sa však nepáči fanúšikom zosnulej princeznej, ktorí si rebelku Kristen v úlohe princeznej nevedia ani len predstaviť.

Herečka Kristen Stewart prezradila, že má aj režisérske ambície:

"Nemohli ste nájsť radšej britskú herečku?" pýta jeden z nespokojných fanúšikov na Twitteri. "Množstvo britských herečiek by sa na túto úlohu hodilo lepšie. Princezná Diana mala úroveň, Kristen nemá. Ani sa len nepodobajú," zúri ďalší a naráža na chlapčenský štýl obliekania herečky v súkromí. "Kristen Stewart má charizmu zemiaku. Myslím, že Margot Robbie by bola lepšia voľba," priostruje ďalší nespokojný fanúšik.

Jeden z mnohých negatívnych komentárov prirovnáva charizmu herečky Kristen Stewart k zemiaku:

Režisér Pablo Larraín je o svojom dobrom výbere herečky presvedčený, napokon aj jeho výber Natalie Portman do snímku Jackie jej vyniesol nomináciu na Oscara:

Avšak režisér Pablo Larraín si svoje rozhodnutie obsadiť americkú herečku krvopotne bráni. "Kristen je jedna z najlepších herečiek dnešných dní. Je veľmi tvárna, dokáže zahrať čokoľvek. Vie byť tajomná, vie byť krehká a zároveň neuveriteľne silná, a to je presne to, čo potrebujem," tvrdí režisér pôvodom z juhoamerickej krajiny Chile, ktorý má na herečky zjavne čuch. V roku 2016 obsadil do hlavnej úlohy vo svojom filme Jackie, ktorý pojednával o živote Jackie Kennedy, herečku Natalie Portman. Tá bola za svoj výkon dokonca nominovaná na Oscara za najlepšiu herečku, a tak mnohé veria, že sa mu podobný úspech podarí s filmom Spencer zopakovať.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie