Oblačno
16°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Herec z legendárneho sitcomu má problém! TRI obvinenia zo znásilnenia!
Zdielať na

Herec z legendárneho sitcomu má problém! TRI obvinenia zo znásilnenia!

Zdroj: Instagram/DM

Ďalší sexuálny škandál v Hollywoode na seba nenechal dlho čakať. Herec známy najmä zo seriálov Tie roky sedemdesiate a Ranč bol obvinený až z troch znásilnení, ktoré mal spáchať ešte v čase najväčšej slávy obľúbeného seriálu o dekáde 70. rokov. Obvinenia vzniesli v utorok a zároveň vydali príkaz na zatknutie 44-ročného Mastersona.

Herca Dannyho Mastersona obvinil prokurátor zo znásilnenia troch žien. Toto vyšetrovanie malo trvať až tri roky a obvinenie Mastersona je jeho vyvrcholením.  Podľa väzenských záznamov ho v stredu aj zadržali, no po niekoľkých hodinách ho prepustili na kauciu.

Mastersonov právny zástupca Tom Mesereau trvá na tom, že jeho klient je nevinný a je si istý, že ho oslobodia, "keď vyjdú na svetlo všetky dôkazy a svedkovia dostanú možnosť vypovedať". Masterson podľa prokuratúry znásilnil 23-ročnú ženu v roku 2001, 28-ročnú ženu v apríli 2003 a ďalšiu 23-ročnú, ktorú niekedy medzi októbrom a decembrom 2003 pozval do svojho domu v Hollywood Hills. V prípade uznania viny mu hrozí až 45 rokov za mrežami. V ďalších dvoch prípadoch sa pritom prokuratúra rozhodla nevzniesť obvinenia, pretože v jednom nemali dostatok dôkazov a v druhom uplynula premlčacia doba.

Jedna z mnohých vtipných scénok zo seriálu Tie roky sedemdesiate:

Masterson je od roku 2011 ženatý s herečkou a modelkou Bijou Phillips. "Pán Masterson a jeho manželka sú, samozrejme, v absolútnom šoku, že tieto takmer 20 rokov staré tvrdenia zrazu viedli k vzneseniu obvinení, no upokojuje ich vedomie, že pravda napokon vyjde najavo," vyjadril sa Mesereau, ktorý v minulosti v prípadoch obvinení zo sexuálnych trestných činov obhajoval aj Michaela Jacksona a Billa Cosbyho. Ľudia, ktorí Mastersona poznajú, podľa neho poznajú jeho charakter a vedia, že obvinenia sú falošné. Tvrdia, že môže ísť aj o ťaženie proti scientologickej cirkvi, ktorej je Masterson oddaným členom.

Masterson musel pre obvinenia opustiť skvelý sitcom The Ranch:

Dotknuté ženy, ktorých mená nezverejnili, v spoločnom vyhlásení prostredníctvom svojich právnych zástupcov uviedli, že odkedy začali spolupracovať s úradmi, čelia "obťažovaniu, ponižovaniu".

Danny Masterson dnes podľa príspevkov na Instagrame žije usporiadaný rodinný život:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

And in other news... picture wrap on kindergarten! #fiannafrancis

Príspevok, ktorý zdieľa dannymasterson (@dannymasterson),

Znásilnenia spáchal Masterson podľa obvinení v časoch svojej najväčšej slávy, keď spolu s Ashtonom Kutcherom, Milou Kunis a Topherom Graceom účinkoval v spomínanom retro sitkome Tie roky sedemdesiate. Keď sa v marci 2017 objavili správy o vyšetrovaní losangeleskej polície, jeho kariéru to hneď nezasiahlo. Jeho postavu zo seriálu The Ranch vyškrtli až zhruba o rok neskôr, keď zábavným priemyslom otriasli obvinenia voči Harveymu Weinsteinovi.

Daniel Peter Danny Masterson si okrem spomínaného seriálu Tie roky sedemdesiate... zahral aj v snímkach Beethoven II (1993), Zbohom, láska (1995) alebo Tvár toho druhého (1997), kde sa objavil po boku Nicolasa Cagea a Johna Travoltu. V roku 2006 sa predstavil vo filme Pohulíme, uvidíme a v roku 2008 si zahral po boku Jima Carreyho v komédii Yes Man. Účinkoval aj v seriáli Parťáci (2012 - 2014).

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie