Skoro jasno
21°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Beckhamovci v úzkych! Dcérka nechce chodiť do školy, a nechala im TENTO odkaz!
Zdielať na

Beckhamovci v úzkych! Dcérka nechce chodiť do školy, a nechala im TENTO odkaz!

Archívna reportáž

Azda každý človek zažil v detstve momenty, keď sa mu jednoducho nechcelo ísť do školy tak veľmi, až si poplakal. Či už kvôli prísnej matematikárke, alebo pre trému z prednesu básničky pred celou triedou. Škola je však dôležitá súčasť života, a tak napokon prísne slovo rodiča zvíťazí. Malá dcéra Beckhamovcov sa ale so svojou prešibanosťou v živote asi nestratí aj bez školy.

U Beckhamovcov sa už zarezáva, Victoria pred pár dňami nastúpila do svojho módneho domu, aby mohla privítať svoje zákazníčky a opäť rozbehnúť stagnujúci biznis. Kým sa mama od Beckhamov na svoj prvý deň v práci náramne tešila, úplne iné pocity mala jej osemročná dcérka Harper. Svoj postoj k znovu fungujúcej školskej dochádzke demonštrovala naozaj netradične.

Victoria Beckham na svojom instagramovom účte zdieľala vtipný príbeh, ako jej dcérka Harper nesúhlasí so znovuzavedením klasickej školskej dochádzky. Školu v domácom prostredí si obľúbila natoľko, že sa rozhodla s rodičmi vyjednávať. Na veľkú sklenenú tabuľu napísala svoje požiadavky a návrhy na riešenie tejto zložitej situácie.

David Beckham je svojej žene oporou a nemá problém venovať čas svojim ratolestiam, keď si mama plný svoje pracovné sny:

"Nemám rada školu. Môžem robiť radšej umenie?" znie požiadavka na zmenu edukačného plány mladej slečny, ktorá veľmi rada maľuje. Victoria príbeh zdieľala, a je samozrejmé, že o vzdelaní svojej jedinej dcérky nemieni vyjednávať. No milú historku sa aspoň podelila so svojimi fanúšikmi s odkazom: "Správa od Harper." Aj keď sa mladá dáma zo školy asi nevyvlečie, treba jej uznať, že vyjednávacie schopnosti má na svoj vek slušné a vo svete sa iste nestratí.

Takto sa snažila malá Harper vyjednávať so svojimi rodičmi, no spôsobila tým akurát mame a miliónom jej sledovateľov úsmev na tvári:

​Victoria je, zdá sa, typ mamy, ktorá má so svojimi deťmi priateľský vzťah a snaží sa im vo výchove mentálne priblížiť. Na svojom profile tiež nedávno zdieľala video, na ktorom tancuje nenacvičenú choreografiu so svojím synom Cruzom a náramne sa pritom zabávajú. "Zlatá hodina," píše sa pod videom a bývalá speváčka, dnes majiteľka módneho a kozmetického impéria VB, v ňom odkazuje na nový rad kozmetiky s obsahom zlata.

So svojím synom Cruzom si zatancovala pri romantickom západe slnka:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Golden hour ✨ exciting launch coming tomorrow @victoriabeckhambeauty #VBBGoldenHour

Príspevok, ktorý zdieľa Victoria Beckham (@victoriabeckham),

Victoria sa do odevného biznisu pustila už v roku 2008 a dosiahla v prvých rokoch nemalý úspech, keď sa stala stabilnou súčasťou newyorského týždňa módy. V roku 2019 však zaznamenala značka VB veľké straty a na jar v roku 2020 musela prepustiť veľké množstvo zamestnancov. Prepúšťanie bolo spôsobené najmä krízou, ktorá nastala v dôsledku koronavírusovej pandémie. Dnes sa snaží svoj podnik opäť postaviť na nohy.

Súvisiace články

Najčítanejšie