Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Krásne gesto! Lady Gaga stretla na ulici fanúšičku a bez váhania jej dala TOTO!
Zdielať na

Krásne gesto! Lady Gaga stretla na ulici fanúšičku a bez váhania jej dala TOTO!

Archívna reportáž

Americká speváčka si momentálne užíva skvelé obdobie, keďže vydala nový album, ktorý slávi veľký úspech. No zároveň sa jej po dlhých rokoch darí aj v súkromí, už pol roka je šťastne zaľúbená do svojho priateľa Michaela Polanskeho. Gaga lieta na obláčiku lásky a neváha sa o svoje šťastie podeliť aj s náhodnými okoloidúcimi.

Speváčku Lady Gaga prichytili v uliciach Malibu s jej priateľom Michaelom Polanskym po chutnej večeri v jednej z lokálnych reštaurácii. Nič zvláštne by na tom nebolo, keby sa paparazzovi nepodarilo zachytiť jeden rozkošný  moment so speváčkou a jej fanúšičkou. Tá sa behom pár minút mohla tešiť nielen z náhodného stretnutia so svojím idolom, ale aj z ultra moderného kúsku oblečenia.

Lady Gaga si na večer strávený so svojou láskou zvolila neformálne športové  oblečenie, ktoré si v poslednej dobe veľmi obľúbila. Čierne legíny a krátke športové tielko dopĺňala značková kožená bunda, keďže večery v Malibu sú príjemné, no ešte stále celkom svieže. Stojac na chodníku čakala na svojho drahého, keď okolo nej prechádzala neznáma žena, zrejme speváčkina fanúšička.

Speváčka zaznamenala s novým albumom Chromatica nevídaný úspech:

​Nevedno, čo si medzi sebou tieto dve slečny povedali, no Lady Gaga v okamihu vyzliekla svoju koženú bundu so zvieracím vzorom a darovala ju neznámej blondínke. Navzdory chladnejšiemu počasiu sa Gaga tvárila nadšene, a zdá sa, že Michaelova láska ju hreje dostatočne, keď sa tak rýchlo bundy vzdala. Informáciu priniesol portál Daily Mail a fotky z milého stretnutia si môžete pozrieť v galérii TU.

Lady Gaga sa z lásky k svojim fanúšikom vyznáva aj na Instagrame:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Thinking about the world and sending love. I walk in circles and reflect sometimes about what I want to say. I want to say I love you.

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga),

Lady Gaga týmto gestom zároveň predviedla svoju postavu, čím zrejme chcela vytrieť zrak paparazzom, ktorí ju nedávno zachytili v nelichotivých pózach, na ktorých pôsobila trošku pribratá. Dôležité však je, že je speváčka spokojná sama so sebou a k svojim fanúšikom sa správa viac než veľkoryso. Neznáma blondínka tak na tento večer azda nikdy nezabudne. Stretnutie s Lady Gagou jej už  navždy bude pripomínať tento trendy kožený kúsok oblečenia.

Súvisiace články

Najčítanejšie