Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Lucie Bílá ukázala nádejnú svokru! Otrasné, čo si prečítala v komentároch!
Zdielať na

Lucie Bílá ukázala nádejnú svokru! Otrasné, čo si prečítala v komentároch!

Archívna reportáž

Lucie Bílá je už štvrtý rok zamilovaná do o 17 rokov mladšieho Radka Filipiho. S krátkou prestávkou, keď už zrejme aj na ňu doľahli komentáre o veľkom vekovom rozdiely, možno ich vzťah nazvať za jeden z najharmonickejších v šoubiznise.

Srdcu človek nerozkáže. Navyše, keď niekto vyzerá tak skvelo, ako Lucie Bílá, prečo by bolo treba rátať roky. V prípade tohto páru je zjavné, že Radek sa svojej láske prispôsobil - z mladého ucha sa v priebehu necelých štyroch rokov stal fyzicky niekto úplne iný a vekový rozdiel sa na pohľad výrazne zmenšil.

Drvivá väčšina fanúšikov láske majstra sveta v benchpresse a mnohonásobnej českej Zlatej slávice fandí. No nájdu sa aj takí, ktorí neváhajú zaťať úplne bez empatie.

Lucie žiari po boku Radka šťastím:

​Uplynulý víkend zorganizoval Radek Filipi v Luciiných rodných Otvoviciach športové podujatie, nad ktorým prevzala jeho láska oficiálne záštitu. Pochopiteľne, syna a "nepapierovú" nevestu prišla podporiť aj Radkova mama. "Mám šťastie na partnera, ale aj na svokričku," napísala Lucie k sérii spoločných fotiek.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mám štěstí na partnera, ale i na Tchýňku❤️❤️❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Radkova mama vyzerá skutočne neuveriteľne mladistvo a mnoho ľudí by ju skôr tipovalo na jeho sestru, ako na mamu. Pravdou je, že od Lucie nie je oveľa staršia, no aj tak boli komentáre niektorých "fanúšikov" pod fotkami nemiestne. "Svokra vyzerá byť tak o desať rokov mladšia ako vy," napísala jej jedna z komentujúcich a dokonca si za to vyslúžila aj pár lajkov. Našťastie, pani rýchlo poslali k očnému a podobné komentáre sa už nevyskytli. Aj v tomto prípade je najpodstatnejšie, že sa Lucie páči Radkovi, a na názore ostatných vôbec nezáleží. Lucii určite nie.

Súvisiace články

Najčítanejšie