Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Poriadne dráždivá fotka slávnej speváčky! Jej prsiam ale čosi zásadné chýba!
Zdielať na

Poriadne dráždivá fotka slávnej speváčky! Jej prsiam ale čosi zásadné chýba!

Archívna reportáž

Niektorým celebritám nestačí prezentovať sa len tým, čo dokázali na umeleckej scéne. Najmä mnohé speváčky dráždia svojich fanúšikov polonahými fotkami, niekedy dokonca zhodia všetko, ako pred pár dňami Rita Ora. Teraz nechala vypadnúť oči z jamôk svojim fanúšikom ďalšia hviezda.

Christina Aguilera zažiarila v roku 1999 hitom Genie in the Bottle. Odvtedy pretieklo veľa vody, Christina vytiahla mnoho hitov a stala sa z nej jedna z najuznávanejších speváčok. Dokonca aj Celine Dion ju označila za "zrejme najlepšiu vokalistku na svete".

Čas bežal, no Christine sa to zjavne veľmi nepáčilo. Podľahla zvodom plastickej chirurgie a tak síce vyzerá výborne, no na prahu štyridsiatky sa už na seba až tak veľmi nepodobá.

Vypočujte si jeden z najväčších Christininých hitov:

Mama dvoch detí má ale stále sexappeal ako hrom. Dokázala to aj najnovšou fotkou na Instagrame, ktorou chcela vzdať hold kolegyni, raperke Cardi B a jej najnovšej piesni WAP. Tá má výrazne erotický podtón, a tak je to aj s Christininou fotkou. "WAP vo mne vzbudzuje isté pocity," napísala k fotke z bazénu v totálne priesvitných obtiahnutých šatách.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#WAP got me feelin some type of way ?

Príspevok, ktorý zdieľa Christina Aguilera (@xtina),

Pozornému oku fanúšikov ale neušlo, že niečo je na fotke predsa len zvláštne. Na to, aké sú šaty priesvitné, totiž na Christininých prsiach chýba zásadný detail - bradavky. Tie evidentne zmazala, aby nepohoršovala svojich amerických fanúšikov, kde síce majú kopu nahoty, ale bradavky sú už cez čiaru. Fanúšikov to ale nijako nerozhodilo, speváčka si za fotku vyslúžila stovky vyznaní lásky a túžobných komentárov mužov. Možno už by bolo načase, aby potešila aj novým albumom, na ktorom už pár rokov pracuje.

Súvisiace články

Najčítanejšie