Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Okamžitá operácia! Hviezdny porotca talentovej súťaže centimeter od ochrnutia!
Zdielať na

Okamžitá operácia! Hviezdny porotca talentovej súťaže centimeter od ochrnutia!

Archívna reportáž

Nepríjemný úraz sa stal prísnemu, no napriek tomu veľmi obľúbenému porotcovi zo známej talentovej šou, Simonovi Cowellovi. S dobrým úmyslom urobiť niečo pre seba aj pre životné prostredie, sa rozhodol minulý týždeň otestovať populárny bicykel na elektrický pohon. Nanešťastie si pritom škaredo zranil chrbát.

Slávny hudobný producent a prísny porotca v talentových šou Simon Cowell si chcel na Malibu, kde momentálne prebýva, skrátiť slnečný deň jazdou na bicykli. Avšak spadol na bicykli tak nešťastne, že si zlomil chrbticu. Nepríjemný úraz si vyžiadal chirurgický zásah, poranenie bolo len centimeter od miesta, ktorého prerušenie v mieche by znamenalo ochrnutie. Pre portál The Hollwyood Reporter to potvrdil hovorca 60-ročného Cowella.

Simon Cowell, ktorý sa podpísal pod vznik a úspech takých skupín ako One Direction, Il Divo, či pod kariéru speváčky Leony Lewis, sa zranil uplynulý víkend. Jeho zranenie spôsobené pádom z elektrického bicykla si vyžiadalo hospitalizáciu na chirurgickom oddelení v jednej z miestnych nemocníc.

Svojim typickým "Nechcem byť zlý, ale..." dokáže slávy a úspechu chtivých súťažiacich v talentových šou zaručene schladiť, o to viac si však vážia jeho uznanie:

"Simon spadol z bicykla v sobotu poobede, počas skúšobnej jazdy na jeho novom elektrickom bicykli na dvore jeho domu v Malibu, kde žije spolu so svojou rodinou," priblížil Cowellov hovorca, ako k nepríjemnej udalosti prišlo. "Zranil si chrbát a bol prevezený do nemocnice. Darí sa mu dobre, je na pozorovaní a je v tých najlepších možných rukách," dodal. Ešte vo večerných hodinách Simonov hovorca potvrdil aj skutočnosť, že po pozorovaní sa lekári zhodli na tom, že bude nutný aj chirurgický zákrok.

Simon Cowell je známy filantrop, svoje bohatstvo a vplyv veľakrát využíva na dobrú vec:

Simon Cowell sa narodil pred 60. rokmi v hlavnom meste Spojeného kráľovstva, v Londýne. Okrem produkovania hudby sa venuje filantropii a tiež podnikaniu. Avšak najviac sa preslávil ako kat v talentových šou American Idol, The X Factor či Británia má talent. Vlastní televíznu produkčnú a hudobnú spoločnosť s názvom Syco a v rokoch 2004 a 2010 bol dokonca menovaný prestížnym magazínom TIME za jednu z najvplyvnejších osobnosti tejto planéty.

Súvisiace články

Najčítanejšie