Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Cesta do pôrodnice?! Orlando zverejnil vtipné video s Katy Perry so zvláštnym koncom!
Zdielať na

Cesta do pôrodnice?! Orlando zverejnil vtipné video s Katy Perry so zvláštnym koncom!

Archívna reportáž

Už to môže prísť každým dňom! Americká speváčka Katy Perry a jej snúbenec Orlando Bloom sa stanú čoskoro rodičmi prvého spoločného dieťatka. Hoci Katy už priznáva, že fučí z posledných síl, stále si vie zjavne nájsť dosť energie na žartíky.

Sociálne siete ovládla ďalšia výzva súvisiaca s populárnymi videjkami z TikToku. Na podobné zábavky sa neraz chytia aj celebrity. Celebrity pár dní pred pôrodom už menej, no predsa sa taká našla - za každý žart je zjavne 35-ročná Katy Perry.

Video zverejnil na Instagrame jej snúbenec, 43-ročný Angličan Orlando Bloom. Ten sa stane otcom už po druhýkrát, s bývalou manželkou, modelkou Mirandou Kerr má 9-ročného synčeka. Teraz ale bude mať premiérovo dcérku.

​Ktovie, v koho hlave skrsol nápad na tanček, no video zjavne nakrúcal šoférujúci Orlando. Treba ale dodať, že takmer stáli a tak snáď jeho konanie nebolo nijako nebezpečné. Polospiacej Katy sa opýta veršom z piesne: "Hej, aký je dnes deň?" A tu sa rozbieha zábava naplno, keď neznámy tretí hlas v aute povie: "Tak teda je piatok".

Katy Perry úprimne o finále tehotenstva:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

poopedstar

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

Katy sa naoko preberie a vyslovene vypadne z auta aj s tehotenskými kilami navyše. Vytiahne si teplákovú mikinu, aby naplno vyniklo jej obrovské bruško a začne tancovať. Pohyby má perfektné, to treba nastávajúcej mamičke uznať. Po pár sekundách tanca na skladbu Push the Feeling On od Nightcrawlers sa ale prehne v bolestivej póze a chytí sa za bruško. To už zjavne k choreografii nepatrí a Orlando sa zjavne preľakne, lebo nasleduje jeho zúfalé zvolanie "nie, nie, nie". Či sa cesta následne zmenila na beh do pôrodnice bude jasné v najbližších dňoch.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie