Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rastie jedna radosť! Matušova Lucinka ukázala bruško!
Zdielať na

Rastie jedna radosť! Matušova Lucinka ukázala bruško!

Zdroj: Facebook

Prednedávnom vyrazili dych celému národu, či hneď aj dvom. To, čo mnohí považovali iba za dočasné pobláznenie starnúceho speváka mladučkou kráskou, sa v skutočnosti vyvinulo na vážny vzťah. Až tak, že čoskoro 47-ročný Bohuš Matuš a 17-ročná Lucinka spolu založili rodinu.

Na bábätko si ešte chvíľu musia títo vekovo nerovní zaľúbenci počkať. No je úplne jasné, že to už nepotrvá tak dlho, Lucinka je už v šiestom mesiaci a bruško sa už skutočne nedá utajiť.

Inokedy hanblivá dievčina teraz hrdo zapózovala svojmu milovanému nastávajúcemu so svojím vypuklým bruškom, zverejnil portál Extra.cz. Ukrýva v ňom dievčatko, ako sa pred časom Bohuš Matuš pochválil.

Vypočujte si jednu z piesní Bohuša Matuša:

Ten sa už nevie dočkať, keď sa o tri mesiace stane po prvýkrát otcom. Z Lucinky sa stal razom stred vesmíru, o ktorý sa Bohuš príkladne stará. "S Lucinkou sme využili prvý pekný deň po dlhšej dobe a vyrazili sme na prechádzku na Petřín. Prekvapilo ma, koľko ľudí nás zastavilo, koľko ich pozná Lucinku a koľkí nám fandia. Bolo to veľmi príjemné," opísal Matuš prechádzku známou pražskou lokalitou.

​Pár stoviek metrov hore dole po kopci nerobí 17-ročnej Lucii problém ani v druhom trimestri. "Je už v šiestom mesiaci a zatiaľ to zvláda bez väčších problémov. V reštaurácii sme si dali obec, Lucinka zvládla sviečkovú s piatimi knedľami. Je teraz za dvoch," vysvetlil apetít svojej vyvolenej Matuš. No rozhodne to na nej zatiaľ nie je vidno, okrem bruška prírastok na váhe nebadať.

Súvisiace články

Najčítanejšie