Jasno
Bratislava
Valér
18.4.2024
Musí spraviť ústupok! Do TOHTO núti Lucinka (17) Bohuša Matuša (46), hoci on nechcel!
Zdielať na

Musí spraviť ústupok! Do TOHTO núti Lucinka (17) Bohuša Matuša (46), hoci on nechcel!

Zdroj: Facebook/Bohuš Matuš

Väčšina ľudí by si zrejme myslela, že je to práve spevák, ktorý je pánom vo vekovo nerovnom vzťahu. No ani jeho 30 rokov navrch nebráni 17-ročnej nastávajúcej mamičke Lucii dupnúť si v prípade, keď niečo chce. A Bohuš Matuš nepovedal nie.

Lucinka, ako svoju nastávajúcu český muzikálový spevák volá, sa stane začiatkom decembra mamou v skutočne mladom veku. Bábätko ale veľmi chcela a bolo plánované, ako tvrdí Bohuš Matuš. Ten má, narozdiel od nej, na otcovstvo už najvyšší čas.

Možno aj z jeho veku vyplýva konzervatívnejší prístup k veciam ako je pôrod. Považoval to za "ženskú záležitosť" a rozhodne nemal v pláne sa tejto udalosti zúčastniť, prezradil portálu Život v Česku.

Vypočujte si jednu z Matušových piesní:

Lucinka to ale vidí inak. V súčasnosti je prítomnosť otca pri pôrode už takmer samozrejmosť, hoci stále sa nájdu aj takí, ktorí sa toho radšej nezúčastnia. No Bohuš Matuš zjavne nedostal na výber. "Lucinka si to veľmi želá, ja na to veľmi nie som. Ale, samozrejme, že pri tom budem," prezradil nastávajúci otec.

​Zároveň ale dodal, že od neho nemôže čakať žiadnu aktivitu a pupočnú šnúru iste strihať nebude. No v nejednom prípade to napokon aj tak naživo dopadne úplne inak a spevák možno ešte celý dojatý svoju dcérku od mamy "odstrihne". V každom prípade, už teraz sa netají tým, že druhému bábätku sa nebudú brániť. "Uvidíme, ako budeme všetko zvládať, ale ďalšieho potomka by som chcel," povedal šťastný spevák.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie