Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Hviezdna modelka úplne DO NAHA! A s malým synčekom na prsníku
Zdielať na

Hviezdna modelka úplne DO NAHA! A s malým synčekom na prsníku

Archívna reportáž

Čoraz viac sa vo svete módy tešia popularite aj takzvané plus size modelky, teda pekné ženy s oblými tvarmi a konfekčnou veľkosťou 44 a vyššie. Medzi priekopníčky patrí nepochybne aj americká modelka Ashley Graham, ktorá sa môže od januára pýšiť aj ďalším titulom - stala sa mamou rozkošného chlapčeka.

Známa plus size modelka dodáva sebavedomie ženám po celom svete už niekoľko rokov aj tým, že sa za svoje kypré tvary vôbec nehanbí, práve naopak. Verí, že tak podporí aj iné plus size dámy, aby sa necítili menejcenné, alebo nebodaj nepekné len preto, že nezapadajú do škatuľky ultraštíhlych modeliek so zamatovo hladkou pokožkou. Nedávno však nafotila pre americké vydanie časopisu Elle skutočne intímnu fotku so svojím synčekom, odetá iba v Evinom rúchu.

​Na svoj instagramový profil zavesila 32-ročná modelka Ashley Graham fotografiu, na ktorej leží nahá na posteli so svojím sedemmesačným synčekom a pravdepodobne ho dojčí. Jej tvár zdobí blažený úsmev mamičky zamilovanej do svojho malého uzlíka lásky. Podľa popisu k príspevku ju nafotil samotný manžel, videograf Justin Ervin, s ktorým trávili karanténu v jej rodnej americkej Nebraske.

Ashley má na Youtube vlastnú talkshow v ktorej s mnohými zvučnými menami rozoberá témy z oblasti módy, krásy a šoubiznisu:

Fotografia bola vyhotovená pre najnovšie číslo spomínaného amerického vydania časopisu, kde Ashley porozprávala okrem krásy oblých žien aj o temných zákutiach sociálnych sietí. Na nich sú podľa jej slov ženy šikanované nielen pre svoje kilá či zdanlivé fyzické nedokonalosti, ale aj pre ich rodičovské rozhodnutia či zvyky. "Tiež mám v blízkej rodine niekoľko tehotných žien, a občas mi napadne poradiť im v zmysle - Rob toto, nerob toto'. No vždy sa stopnem, lebo si spomeniem, ako som sa cítila, keď mi všetci hovorili čo mám robiť a dávali nevyžiadané rady. Ak máš otázku, opýtaj sa, ale ak nie, zavri si svoje ústa a nechaj matku nech na to príde sama. Urážanie matiek na sociálnych sieťach už stratilo kontrolu," myslí si Ashley.

Ashley nafotila pre magazín Elle skutočne intímne zábery:

Ashley Graham je americká modelka a televízna moderátorka, ktorá sa preslávila najmä ako modelka spodného prádla plus size, čiže konfekčnej veľkosti vyššej ako 44 a zastáva hnutie Health at Every Size, čiže Zdravie v každej veľkosti. So svojím manželom Justinom Ervinom sa vzali v roku 2010 a v januári 2020 privítali na svete svojho prvého potomka, chlapčeka menom Isaac.

Ashley sa neostýcha ukázať materstvo aj v najprirodzenejšej polohe:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

after pool chilaxin

Príspevok, ktorý zdieľa A S H L E Y G R A H A M (@ashleygraham),

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie