Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Česká Miss a Rytmusov barber čakajú bábätko!
Zdielať na

Česká Miss a Rytmusov barber čakajú bábätko!

Archívna reportáž

Jeden z horúcich pánskych trendov dnešnej doby je starostlivosť o vlasy a porast na tvári, avšak nie u obyčajného holiča. O slovo sa hlásia barberi, ktorí pri strihaní používajú aj klasickú britvu a v ich salónoch to prekypuje štýlovou eleganciou a testosterónom. Toto povolanie, ktorého história siaha až kdesi do doby bronzovej, živí aj dobrého kamaráta a osobného barbera rapera Rytmusa, ktorý si hovorí Laky Royal.

Podľa informácií českého denníka Blesk.cz Rytmusov osobný barber s prezývkou Laky Royal (31), ktorý má pobočku svojho holičstva aj v Bratislave, čaká so svojou priateľkou Natáliou Kočendovou (20) bábätko. Tá iba pred pár týždňami získala titul II. vicemiss na prestížnej súťaži krásy Miss Czech Republic.

Mladú krásku Natáliu jej potetovaný priateľ, občianskym menom Lukáš Valčuha, počas finálového večera z celých síl podporoval a úspech sa dostavil. No zdá sa, že nie iba na poli krásy, ale aj rodičovstva. Pre spomínaný denník správu o údajnom tehotenstve potvrdil zdroj z okolia zamilovaného páru.

Laky svoj úspešný príbeh porozprával aj v reality show Laky Royal na obrazovkách TV Plus:

"Ona to bude ešte chvíľu zahmlievať, no Lukáš je nadšený," tvrdí zdroj z okolia barbera prominentných Slovákov a Čechov. Mladá misska však informácie nepotvrdila, no ani nevyvrátila. "Tehotenstvo je samozrejme krásna vec, ale momentálne ma čaká ešte niekoľko povinností spojených s Miss," zahmlievala odpoveďou Natália, na ktorej bruško ešte zatiaľ vôbec nevidno.

Laky a Natália sú už na prvý pohľad celkom zaujímavý pár:

Barber Laky Royal sa pritom iba začiatkom jari rozišiel s dlhoročnou priateľkou, ktorá pochádza zo Slovenska a na Instagrame si hovorí Perla Mozambiku. Iba pár týždňov po rozchode ich bolo vidieť po boku nových partnerov a s úsmevom na tvári. Zdá sa, že žiadne drámy sa teda nekonali, a Laky sa môže bez výčitiek tešiť na nové dobrodružstvo zvané rodina.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie