Zatiahnuté
14°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tak to je poriadna zmena účesu! Celeste Buckingham ukázala svoj krátky zostrih!
Zdielať na

Tak to je poriadna zmena účesu! Celeste Buckingham ukázala svoj krátky zostrih!

Archívna reportáž

Len prednedávnom sa Celeste zverila so svojím trápením, ako sa pre štíhlu líniu v živote vyslovene až týrala. No z jej slov bolo cítiť odhodlanie nespadnúť opäť do kolotoča hladovania a naopak, zmieriť sa s tým, aký človek je, na čo vyzvala aj ostatných. Teraz prichádza ďalšia výrazná zmena.

So svojimi poriadne pomiešanými koreňmi, vrátane iránskych, je Celeste skutočne exotickou krásavicou. Jej tmavá hustá hriva zvlnených vlasov je pritom skutočne korunou krásy. No s príchodom horúčav išli preč.

Hovorí sa, že keď žena radikálne zmení účes, nastáva v jej živote aj iná zásadná zmena. Obvykle sa to spája s láskou, no nič také zatiaľ Celeste neodhalila. Možno je to v tomto prípade skutočne len teplom, ale je možné, že to má aj hlbší odkaz.

Svoje pocity vkladá Celeste aj do piesní:

​Celeste totiž skutočne začala byť aktívna v oblasti budovania ženského sebavedomia v zmysle prijatia sa taká, aká žena je. Nepodľahnúť tlaku a diktátu módy a trendov a snažiť sa natlačiť do nejakej formy, ak to jednoducho nie je prirodzene možné. "Opäť krátke vlasy a opäť v úžasnej spoločnosti. Ďakujem za nový účes a ďakujem za fotenie, ktoré opäť poukáže na prirodzenú krásu," poďakovala sa šestici šikovných ľudí.

Celeste vyzerá v novom účese skutočne skvelo a na prvý pohľad vôbec nevidno, že sú vlasy zásadne skrátené. Skôr budia dojem, že si ich len ledabolo vypla a tmavé kadere stále padajú voľne pozdĺž tváre. Pod fotkou začali okamžite pribúdať komentáre v jednoznačnej zhode - Celeste to veľmi svedčí.

Súvisiace články

Najčítanejšie