Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Slávna speváčka zverejnila VIDEO s vibrátorom! Šokujúce, NA ČO ho používa!
Zdielať na

Slávna speváčka zverejnila VIDEO s vibrátorom! Šokujúce, NA ČO ho používa!

Zdroj: Instagram/TB

V dnešných časoch je krása nepochybne dôležitý element nielen v šoubiznise, ale aj v bežnom živote. Ženy i muži po celom svete pojedajú zázračné prípravky na krásu, aplikujú najrôznejšie kozmetické prípravky a neraz neváhajú ľahnúť aj pod skalpel v honbe za dokonalosťou a večnou mladosťou. Americká speváčka však objavila celkom kreatívny spôsob ako omladiť a vypnúť pleť.

Speváčka Toni Braxton, ktorú preslávil v 90. rokoch notoricky známy hit Unbreak my heart, sa na  sociálnej sieti skutočne predviedla. Svojim fanúšikom a najmä fanúšičkám sa 51-ročná Toni rozhodla prezradiť tajomstvo svojej krásy. Mnohí však ostali prekvapení, keď na nich vytasila vo videu vibrátor, vďaka ktorému podľa nej jej pleť tak žiari.

Od jej prvého a neprekonaného svetového hitu Unbreak my heart ubehlo už neuveriteľných 27 rokov, no napriek tomu speváčka Toni Braxton stále tvorí. Možno aj toto prinajmenšom zvláštne video by mohlo jej osobu aspoň trochu pripomenúť. Na svojom Instagrame zverejnila video, na ktorom je úplne odmaľovaná a v ruke drží podlhovastý prístroj fialovej farby. Tvrdí, že vďaka nemu sa zbavila opuchov a kruhov po očami.

Obrovský hit Unbreak my heart zapísal Toni do dejín modernej hudby:

"Áno je to vibrátor... Ale ja ho volám tvárový vibrátor," tvrdí na začiatku videa a zároveň názorne ukazuje divákom, ako si krúživými pohybmi masíruje očné okolie. Speváčke treba uznať, že na svoj vek vyzerá naozaj mladistvo, až by jeden neveril, že je to práca len erotickej pomôcky. "Niekedy ho dám do chladničky, aby bol skutočne ľadový. A potom ním takto triem. Nemajte strach, nepoužila som ho predtým na nič iné," provokatívne demonštruje ako jej vynález funguje.

Toni si účinky erotickej pomôcky na tvári nevie vynachváliť:

Fanúšikovia však jej video prijali s humorom a reakcie boli prevažne pozitívne. "Nuž, keď to hovorí Toni, musí to fungovať. Veď sa pozrite, ako vyzerá!" uznanlivo píše jedna z fanúšičiek. V skutočnosti to pokojne môže fungovať, vibrovanie prekrvuje kožu až do spodných vrstiev a tak môže byť naozaj napnutá a neochabuje.

Toni Michelle Braxton sa preslávila ešte v roku 1993 úspešným albumom s názvom Secrets v R´n´B štýle. Pre svoj zamatový hlboký hlas a taktiež nepopierateľný talent si vyslúžila sedem ocenení Grammy, deväť ocenení Billboard Music Awards a mnoho iných. Avšak jej veľký hit Unbreak my heart už svojou ďalšou tvorbou nikdy netromfla.

Toni Braxton v roku 2010 priznala  boj s vážnym autoimunitným ochorením lupus, ktoré môže byť pri zanedbanej liečbe až život ohrozujúce. Svoje trápenie zdieľala s divákmi aj vo vlastnej reality show Braxton Family Values. Toni je zasnúbená s raperom Birdmanom a má dve deti.

Súvisiace články

Najčítanejšie