Polojasno
12°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Utajená svadba! Hviezdny herec si vzal o vyše tridsať rokov mladšiu krásku!
Zdielať na

Utajená svadba! Hviezdny herec si vzal o vyše tridsať rokov mladšiu krásku!

Zdroj: Instagram/IM

Americký herec Sean Penn dal na prahu šesťdesiatky láske a manželstvu po tretíkrát šancu. Do chomútu vstúpil herec, známy z nespočetného množstva kvalitných hollywoodskych trhákov, po štyroch rokoch vzťahu s podstatne mladšou hereckou kolegyňou, iba 28-ročnou Leilou George.

Sean Penn (59) síce zo svojej svadby nerobil žiadne mediálne ovácie a obrad bol tajný, no ako to už v Hollywoode chodí, vždy sa nájde dobrák, ktorý sladké tajomstvo rád vyzradí. To, že sa charizmatický herec oženil vo svojich 59 rokoch "vytárala" prostredníctvom sociálnej siete manželka istého hollywoodskeho producenta.

Táto dáma na svojom Instagrame detailmi a chválospevmi na adresu novomanželov rozhodne nešetrila. "Ďakujem ti, že si Mikeovi ako rodina, ako syn. Sme nesmierne šťastní, že si si našiel svoju spriaznenú dušu, skutočnú lásku, ktorá zároveň mení svet k lepšiemu," oduševnene napísala Irena Medavoy k fotke, na ktorej vidno dve neznáme ruky, ktoré zdobili svadobné prstene. Sean Penn a Leila sa totiž totiž aktívne podieľajú v organizácii Coreresponse v boji a prevencii proti COVID-19. Fotku ich svadobných obrúčok si môžete pozrieť v galérii TU.

Jeden z mnohých úspešných filmov, v ktorých sa Sean Penn blysol je určite aj film Milk z roku 2008:

"Bolo vám súdené byť spolu, Pán Boh vám obom žehnaj, aj rodine, do ktorej ste vstúpili. Oznamujem manželstvo Seana Penna," napísala ďalej v príspevku dojatá Irena. To, že ide o ruku Seanovej priateľky dokazuje zelený snubný prsteň, ktorý už od januára pyšne nosila na svojej ruke Leila. Premotivovaná Irena však fotku však neskôr zmazala, čo môže znamenať, že si zverejnenie novomanželia jednoducho neželajú. Avšak ďalší hviezdny herec, Josh Brolin, známy aj ako Thanos z Avengerov, im vo svojom Instagramovom príbehu príbehu zaželal k ich veľkému kroku všetko najlepšie. A tak sa im už, zdá sa, nepodarí zastaviť šírenie tejto radostnej správy.

Herec Sean Penn po boku svojej krásnej mladej ženy doslova žiari:

Herečka Leila George je dcérou Seanových hereckých kolegov, ktorí sú iba o nejaký ten rôčik starší od svojho novopečného ženícha. Herec Vincent D´Onorfio (61), ktorý si napríklad zahral aj v snímke Daredevil či Muži v čiernom a jeho manželka, herečka s talianskym pôvodom Greta Scacchi (60), sa zatiaľ k svadbe nevyjadrili, rovnako ako ani samotný Sean s Leilou. Sean Penn bol predtým ženatý s herečkou Robin Wright, s ktorou má dve dnes už dospelé deti, a taktiež s legendárnou ikonou popu, speváčkou Madonnou. Pred Leilou bol zasnúbený s herečkou Charlize Theron, no namiesto svadby prišiel rozchod.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie