Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Koniec dokonalosti? Dara ukázala svoju skutočnú tvár, totálne bez retuše!
Zdielať na

Koniec dokonalosti? Dara ukázala svoju skutočnú tvár, totálne bez retuše!

Archívna reportáž

Pri pohľade na fotografie Dary Rolins si zrejme už nejedna žena povzdychla, ako je možné, že je speváčka taká dokonalá. Tobôž v jej 47. rokoch, keď má postavu ako dvadsaťročná fitnesska a tvár od mladosti nieže poriadne nezostarla, ale vyzerá lepšie, ako kedysi.

Daru pozná celé Česko aj Slovensko už pomaly 40 rokov. Toľko totiž trvá jej kariéra na výslní. Od malého dievčatka s podivným účesom a medzierkou medzi zubami prešla Dara Rolins poriadne dlhé cestu, no evidentne sa vybrala dobrým smerom.

Treba povedať, že speváčka má upravený nos a prsia, čo aj sama bez problémov priznáva. No všetko ostatné je úplne prirodzené. A najmä takú postavu by jej nevytesal žiadny plastický chirurg.

Dara vo svojom nadupanom živote musí vedieť aj vypnúť:

​No aj ona hovorí, že vo svete médií jednoducho ide o dokonalosť a preto sú všetky titulné stránky, ale aj akékoľvek fotky v časopisoch upravované. "Viem, že mi občas pod fotky z časopisov píšete, že to s tou retušou preháňam. Po A: retušou prebehne KAŽDÁ titulka, nielen tá moja, je to pravidlo, ustálený zvyk, spoločenský úzus v mediálnom svete, či sa to komu páči alebo nie," píše Dara a má úplnú pravdu.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Viem, že mi občas pod fotky z časopisov píšete, že to s tou retušou preháňam:). Za A: retušou prebehne KAŽDÁ titulka, nielen tá moja, je to pravidlo, ustálený zvyk, spoločenský úzus v mediálnom svete, či sa to komu páči alebo nie. A ja, my, ktorí sa na titulkách objavujeme máme so spôsobom ako veľmi, čo presne, výberom fotiek a ich následnou retušou pramálo spoločného?.Je to v prvom rade voľba redakcie a v neposlednom rade??v moci fotografa. Ide o jeho videnie, rukopis, prejav, talent, proste umelecká sloboda??. Viem a chápem, občas si aj ja prídem príliš dokonalá. Myslím na niektorých fotkách?. A ani omylom nie som. Dôverne poznám všetky svoje prednosti aj chyby. O správnom uhle, kúzle svetla a okamžiku ani nehovorím:)✨.Od toho máte možnosť vidieť nás na našich instagramoch a v instastorkách takto "normálnych", domácich, v pohybe, s chybami, vráskami, proste všetkým prirodzene ľudským. Ani mňa nebaví dívať sa na preretušované, prefiltrované krásky, ktoré potom s realitou nemajú nič spoločného:)?... #keepitreal #loveyourself #itsaboutyourspirit #perfectisboring #letsbeunperfect #unperfectisthenewperfect #unperfectisthenewblack ?

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi),

Ak by chcel niekto argumentovať, že veď celebrity s tým nemajú súhlasiť, opäť je to inak. "A ja, my, ktorí sa na titulkách objavujeme máme so spôsobom ako veľmi, čo presne, výberom fotiek a ich následnou retušou pramálo spoločného. Je to v prvom rade voľba redakcie a v neposlednom rade v moci fotografa. Ide o jeho videnie, rukopis, prejav, talent, proste umelecká sloboda," vysvetľuje Dara, ako to funguje.

Dobre si uvedomuje, že na niektorých fotkách je priam na nepoznanie. "Viem a chápem, občas si aj ja prídem príliš dokonalá. Myslím na niektorých fotkách. A ani omylom nie som. Dôverne poznám všetky svoje prednosti aj chyby. O správnom uhle, kúzle svetla a okamihu ani nehovorím," napísala úprimne. No aby dokázala, že sa za svoju pravú tvár nehanbí, pridala detailné fotky s priznaním všetkých vrások, pórov a nedokonalostí, ako to pozná každý bežný človek.

Súvisiace články

Najčítanejšie