Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Len hra na manželstvo?! Celebritný párik už spolu nežije PORIADNE dlho!
Zdielať na

Len hra na manželstvo?! Celebritný párik už spolu nežije PORIADNE dlho!

Archívna reportáž

Kríza v manželstve hviezdičky reality šou Kim Kardashian a rapera Kanyeho Westa sa každým novým dňom, zdá sa, prehlbuje. Avšak ich vzťah prechádza vážnymi problémami už oveľa dlhší čas, než sa verejne vie. Pár má pod kobercom zameteného viac než dosť a von sa valí jeden škandál za druhým.

Kanyeho prezidentská kandidatúra otvorila Pandorinu skrinku, a tú už nevie zavrieť ani matka pluku slávnych Kardashianiek a hlava ich úspešného biznisu, Kris Jenner. Prevalila sa totiž skutočnosť, že na oko dokonalá rodina jej dcérky Kim a rapera Kanyeho má vážne trhliny a podľa informácii magazínu US Weekly ako pár dokonca nežijú už viac než rok.

Manželstvo rapera Kanyeho je po šiestich rokov na vážnej križovatke a od svojej ženy Kim Kardashian dostal jasné ultimátum, buď rodina alebo kandidatúra. Tú ohlásil a zároveň stiahol za posledné mesiace niekoľkokrát, no napokon sa do boja o kreslo najmocnejšieho muža planéty predsa len pustil. Jeho verejný prejav k rozhodnutiu kandidovať skončil fiaskom a škandálom, ktorý sa dotkol najmä jeho manželky a ich detí. Následne sa uzavrel na svojom ranči vo Wyomingu nielen pred verejnosťou, ale aj pred vlastnou rodinou.

Raper sa posledné roky správa naozaj nevyspytateľne, svedčí o tom aj jeho problém s rebríčkom miliardárov kam sa tak všemožne túžil dostať:

„Kanye bol vo Wyomingu už posledný rok. Kim za ním príde raz za päť týždňov a prinesie deti,“ prezradil zdroj pre US Weekly. „Keď sú spolu, všetko je v poriadku, no príliš veľa času spolu netrávia, pretože svoj život presunul do Wyomingu. Tam však nie je jeho život, jeho deti, ich škola a ich široká rodina,“ približuje situáciu v celebritnej rodine zdroj z ich okolia.

Kim sa momentálne venuje najmä deťom, aby sa ich rodinná kríza dotkla čo najmenej:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Kim Kardashian West (@kimkardashian),

Jeho prvý príhovor v štáte Oklahoma sa totiž niesol v kontroverznom duchu a raper si zarobil na poriadny škandál. Spomenul v ňom nielen temné rodinné tajomstvo, že chcel Kim poslať s ich prvorodenou dcérkou na potrat, ale rovno ju zrejme krivo obvinil aj z nevery s jeho raperským sokom. Sám pritom povedal, že ráta s tým, že po jeho slovách sa s ním možno Kim rozvedie.

​Avšak Kim sa, naopak, na postavila za svojho muža a jeho správanie ospravedlnila vážnou psychickou diagnózou, bipolárnou poruchou osobnosti. Netrvalo dlho a Kardashianka nasadla do tryskáča, aby so svojím popleteným manželom vyriešila krízu osobne. Aj toto ich stretnutie však skončilo iba jej nárekom a hádkou, fotky si môžete pozrieť v galérii TU.

Súvisiace články

Najčítanejšie