Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Katy Perry prezradila, že už majú vybrané mená! A TÁTO osoba rozhodne, ktoré to bude!
Zdielať na

Katy Perry prezradila, že už majú vybrané mená! A TÁTO osoba rozhodne, ktoré to bude!

Archívna reportáž

Očakávanie príchodu bábätka na svet je azda to najkrajšie obdobie v živote človeka. Aj keď sa môže zdať deväť mesiacov dostatok času na prípravy pre malého človiečika, niektoré rozhodnutia bývajú zložitejšie. Napríklad taký výber mena, niekedy je hneď niekoľko vyvolených, inokedy zas nesedí žiadne a prichádza na rad ich kreativita. Katy Perry s manželom majú viacero favoritov, ale výber nechajú na tej najdôležitejšej osôbke.

Americká popová speváčka Katy Perry už čoskoro privíta na svete svojho prvého potomka. Dcérku čaká so svojím snúbencom, hercom Orlandom Bloomom (43), pre ktorého to už bude druhé dieťa. Avšak obaja sa tešia rovnako a nevedia sa dočkať, kedy svojho anjelika už uvidia na živo. Speváčka priznala, že má za sebou veľmi emočné obdobie, a nálady sa jej menili doslova s počasím.

​Medzi milé malé problémy, ktoré teraz hviezda rieši, je okrem zmien nálad aj výber mena pre malú princeznú. Ako prináša portál Daily Mail, v rozhovore pre rádio Boston´s Mix 104.1 prezradila, že finálne rozhodnutie o mene nechá na samotné bábätko. "Ešte sme sa na konkrétnom mene nedohodli, no máme niekoľko možností a výber necháme na nej, nech sama rozhodne o svojom mene," prezradila v rozhovore speváčka hitov Fireworks či Roar. Na otázku, ako môže o niečom takom dieťa rozhodnúť odpovedala: "Jednoducho sa na ňu pozriem a poviem si, fajn, toto by šlo, ty si ona."

V novom klipe k piesni Daisies ukázala Katy Perry svoje nahé tehotné telo:

Speváčka tiež priznala, že je z blížiaceho sa pôrodu veľmi vzrušená a lomcujú ňou rôzne pocity a emócie. "Prešla som si snáď každou emóciou, aká pod slnkom existuje. Bola som ohromená, znepokojená, bola som aj šťastná a nadšená a o chvíľu depresívna," opisuje lavínu pocitov speváčka. "Svet sa nachádza vo veľmi zložitom období, a je veľmi divoký čas priniesť nový život do tohto sveta," zamýšľa sa speváčka a jej obavy sú oprávnené, napokon,  podobne sa zamýšľal azda väčšina budúcich rodič snáď už po stáročia.

Pôrod speváčky je už na spadnutie, pracovne však nezaháľa, navrhuje topánky a spieva online, svojich fanúšikov na Instagrame pravidelne poteší nejakým novým obrázkom:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

i’ve got to shed all this skin if I want the distance let the sun in pull out the weeds and focus my vision

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

Podľa speváčky sa malého dievčatka už nevie dočkať ani otecko Orlando, ktorý má z predošlého vzťahu s modelkou Mirandou Kerr 9-ročného chlapca menom Flynn. "Veľmi sa už teší na dievčatko. Hovorí sa, že dievčatká sú ockovi miláčikovia, a tak to asi bude aj u nás. Uvidíme," dodala natešená speváčka. Nedávno však prehlásila, že dievčatko pravdepodobne zdedí meno po jej milovanej zosnulej starej matke Pearl Ann. Či svoj plán dodrží sa fanúšikovia snáď dozvedia už čoskoro.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie