Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
TOTO bol dôvod rozvodu! Angelina Jolie prezradila, čo bola posledná kvapka!
Zdielať na

TOTO bol dôvod rozvodu! Angelina Jolie prezradila, čo bola posledná kvapka!

Archívna reportáž

Rozpad rodiny Angeliny Jolie a Brada Pitta bol svojho času v šoubiznise témou číslo jedna. Debaty o dôvodoch sa vedú dodnes. Asi aj preto, že ani jeden z dvojice neprezradil, prečo medzi nimi vyprchala láska. Až doteraz, kedy herečka naznačila, prečo sa rozhodla otca svojich detí opustiť.

Angelina Jolie v nedávnom rozhovore naznačila, čo bolo dôvodom konca 15-ročného vzťahu s Bradom Pittom, z toho šesť rokov trvajúceho manželstva. Neveru či majetky za tým však hľadať netreba, herečka totiž zbalila kufre pre Bradove neduhy, ktoré vyvrcholili násilím. To mala byť pre predstaviteľku Lary Croft už posledná kvapka.

História ich lásky sa začala ešte niekedy v roku 2005, keď Angelina zaostrila na Brada Pitta, ktorý bol v tom čase zdanlivo šťastne zadaný s herečkou Jennifer Aniston. Avšak uhrančivej kráske s plnými perami sa hollywoodsky fešák zapáčil natoľko, že jeho vzťah pre ňu vôbec nebol prekážkou. A inštinkt ju až tak neklamal, keďže spolu splodili tri rozkošné deti a tri adoptované spoločne vychovali. Avšak hollywoodska rozprávka skončila v roku 2016, keď sa odštartoval naozaj nepekný rozvod plný intríg a vzájomných obvinení. Dnes je už relatívny pokoj a dvojica sa konečne dohodla aj na striedavej starostlivosti o svojich potomkov.

​Rozvod sprevádzali mnohé špekulácie, medzi nimi aj nevera, tá sa však nepotvrdila:

​Avšak pod jednou podmienkou, Brad musel na žiadosť jeho bývalej absolvovať protialkoholické liečenie. A tu prichádza Angelinino priznanie, čo ju viedlo k úteku z manželstva pre indický magazín Vogue. "Odišla som od neho pre dobro rodiny a blaho mojich detí. Bolo to správne rozhodnutie. Aj naďalej sa sústredím najmä na to, aby sa z toho dostali," tvrdí slávna herečka, ktorá sa viac ako hereckej kariére venuje najmä osvete, charite a pomoci ľudom v núdzi. Počas rozvodového konania bola na vyjadrenia celkom skúpa, čo otvorilo možnosť pre dohady a klebety na stránkach bulvárnych plátkov. "Niektorí využili moju mlčanlivosť a deti o sebe čítali veľa klamstiev. Ja som im však stále pripomínala, že iba ony samy poznajú pravdu. V skutočnosti je to šestica veľmi statočných a silných mladých ľudí," prekvapuje úprimnosťou slávna herečka.

​Jablkom sváru bol údajný konflikt medzi Bradom Pittom a vtedy 15-ročným adoptívnym synom Maddoxom. Brad Pitt mal mať vypité a svojho syna mal fyzicky napadnúť počas letu na palube lietadla, časť tejto roztržky má byť aj zachytená na kamere. Nahrávka neskôr slúžila ako dôkazový materiál pre FBI, ktorý si na herca kvôli týraniu detí posvietil. Sám Brad však priznal, že mal ťažké obdobie a dobrovoľne sa podujal na protialkoholickú terapiu. Dnes sa herec stretáva so všetkými šiestimi deťmi a zdá sa, že mu blýska na lepšie časy nielen v kariére, ale aj v súkromí.

Súvisiace články

Najčítanejšie