Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ivana Gáborík prekvapila! O TOMTO väčšina mamičiek len sníva!
Zdielať na

Ivana Gáborík prekvapila! O TOMTO väčšina mamičiek len sníva!

Archívna reportáž

Krásna tanečnica Ivana Gáborík sa pred mesiacom stala mamou malej Belly. Spolu s Mariánom Gáboríkom sa zjavne snažia byť pre svoju malú princeznú tými najlepšími rodičmi. A to je niekedy poriadne vyčerpávajúci džob na 24 hodín denne.

Kolotoč dojčenia, prebaľovania, kočíkovania, hrania sa, uspávania - každý deň bez výnimky. Ľudské "mláďatá" sú veru poriadne náročné a nečudo, že mnohé mamičky majú pocit, že je to v istom momente už nad ich sily. Našťastie, v drvivej väčšine prípadov je to skutočne len pocit a ženy ešte dokážu vydolovať energiu, ani samy nevedia ako.

Najmä v prípade malých nočných sovičiek je to veľmi ťažké, keď mama nemá priestor na spánok tak v noci, ako aj cez deň, keď sa obvykle venuje bežným aktivitám a povinnostiam. O to dôležitejší je vstup otcov.

​Zdá sa, že Marián sa nebráni ničomu, dokonca aj prebaľuje, ako prezradila Ivana v pochvalnom príspevku na Deň otcov. Nič lepšie pre svoju dcérku ani spraviť nemôže, ako byť rovnakou súčasťou jej života, ako mama Ivana. A zdá sa, že myslí aj na blaho svojej krásnej manželky. "Aha, čo sa mne dnes podarilo, leňošiť," napísala Ivana na Instagram. A podľa reakcií žien je jasné, že to ani zďaleka nie je úplná samozrejmosť, pritom ale ide o zásadnú vec - ak má byť spokojná rodina, musí byť spokojná najmä mama, hovorí sa.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Aha čo sa mne dnes podarilo? #leňošit

Príspevok, ktorý zdieľa ⠀Ivana Gaborik (@iversanns),

Fotka z terasy luxusnej vily Gáboríkovcov, z ktorej je jasné, že Ivana si skutočne dopriala čas len pre seba so slnkom a knihou. Tou opäť len dokázala, že materstvo berie veľmi zodpovedne. Autor knihy, Harvey Karp, je uznávaný pediater a odborník na vývoj detí, od ktorého si dali poradiť aj také hviezdy ako Michelle Pfeiffer či Madonna. Ostáva len dúfať, že rady z knihy napokon nebude musieť využiť, Bella bude zlatíčko, Marián manžel roka a Ivana bude mať na pohodové chvíle pre seba stále dosť času.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie