Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Známy finančník a bývalý manžel hollywoodskej hviezdy vyskočil z 27. poschodia!
Zdielať na

Známy finančník a bývalý manžel hollywoodskej hviezdy vyskočil z 27. poschodia!

Psychické zdravie človeka je veľmi citlivá záležitosť. V dobrej kondícii by malo teda ostávať nielen telo. Depresia je často označovaná za rakovinu duše, a zákerná je práve v tom, že mnohokrát o nej okolie človeka netuší, alebo prehliada varovné signály. Môže pritom končiť naozaj fatálne, tak ako aj v prípade bývalého manžela herečky Liz Hurley (55).

Manžel známej hollywoodskej herečky Liz Hurley, 55-ročný finančník Steve Bing, si vzal život potom, ako nezvládol samotu a izoláciu kvôli pretrvávajúcim opatreniam v dôsledku koronakrízy v USA. Herečka, ktorá má s milionárom dnes už 18-ročného syna, vyjadrila na svojom Instagrame hlboký zármutok nad touto tragickou udalosťou.

Britská herečka Liz Hurley známa napríklad aj z komédií Špionátor či Zmluva s diablom, sa pritom so svojím exmanželom uzmierila a zblížila po ich rozvode iba minulý rok, práve na osemnáste narodeniny ich spoločného syna Damiana. Avšak podľa informácii denníka Daily Mail boli ich vzťahy dovtedy viac než chladné, no na syna prispieval slušné vreckové, až 100 tisíc libier ročne. Majetok podnikateľa v realitách, a zároveň filmového producenta Steve Binga sa odhaduje až na 600 miliónov libier, no ani hromada majetku mu šťastie v živote nezaistila.

Liz si zahrala aj v komédii Zmluva s diablom:

"Aj keď sme si prešli náročným obdobím, ostali iba dobré a úžasné spomienky na sladkého, milého muža. V minulom roku sme sa opäť zblížili. Naposledy sme spolu hovorili na synove osemnáste narodeniny. Toto sú zničujúce správy a ďakujem všetkým za vaše správy," znie vyjadrenie herečky na jej instagramovom profile. Aj ich spoločný syn zdieľal na Instagrame vyjadrenie k smrti svojho otca: "Ďakujem všetkým, ktorí ste sa mi ozvali po týchto hrozných správach. Je to veľmi zvláštne a zmätené obdobie a som nekonečne vďačný za to, že môžem byť obklopený mojou skvelou rodinou a priateľmi."

Liz Hurley sa k smrti svojho exmanžela vyjadrila na svojom instagramovom profile:

Ich spoločný syn Damian akoby z oka vypadol svoje mame Liz Hurley:

​Finančník bol aj neslávne známy svoji búrlivým súkromným životom, okrem Damiana má totiž aj dcéru Kiru s tenistkou Lisou Bonder. No obe jeho deti museli podstúpiť DNA testy na určenie otcovstva. So svojimi deťmi, žiaľ, nemal žiaden vrúcny vzťah a dokonca mali byť vymazané z jeho závetu. Avšak minulý rok sa s Damianom a jeho mamou Liz Hurley stretli a vzťahy sa začali pomaly dávať do poriadku.

Okrem rodiny smúti za Steveom Bingom aj množstvo slávnych osobností, medzi nimi bývalý prezident USA, Bill Clinton či spevák skupiny The Rolling Stones, Mick Jagger, Ten na jeho adresu povedal, že to "Bol jeden milý a srdečný muž, ktorý pomáhal a podporoval mnohé dobré projekty. Bude mi veľmi chýbať." Depresia je vážna psychická choroba, ktorá sa nemusí vždy jasne prejaviť. Preto je dôležité sa zaujímať o duševné zdravie seba a svojich blízkych, aby sa podobným tragédiám predchádzalo.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie