Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Rytmus sa pochválil! Čo má spoločné s hitovým erotickým filmom 365 dní?!
Zdielať na

Rytmus sa pochválil! Čo má spoločné s hitovým erotickým filmom 365 dní?!

Archívna reportáž

Rytmus sa nikdy netajil veľkými ambíciami. Kým kedysi sa mu možno všetci za chrbtom smiali, dnes musia zložiť klobúk. Čo si zaumienil, to dosiahol. Okrem hudobného biznisu sa nikdy nebránil ani tomu filmovému a aj tam zaznamenal úspech, hoci len neveľký.

Patrik Vrbovský sa stal najväčšou hviezdou rapu na Slovensku, nemusí byť hneď aj najväčšou filmovou legendou. Rytmus to dobre vie, preto sa vždy uskromnil aj s malými úlohami.

​Už osem filmov malo v titulkoch meno Patrik Vrbovský. Z toho dva boli poriadne hollywoodske sústa, keď si Rytmus zahral po boku Brucea Willisa a Piercea Brosnana.

Rytmus mal v českom filme Bastardi dokonca aj repliku:

Aktuálne sa ale na sociálnej sieti pochválil spojením s aktuálne hitovým erotickým filmom na spôsob 60 odtieňov sivej. Trhák 365 dní je prekvapivo poľskej produkcie, hoci hlavný hrdina je Talian. A práve zvodný Michele Morrone použil Rytmusove meme, aby sa poďakoval svojim fanúšikom za dosiahnutie 6 miliónov followerov na Instagrame.

Zrejme netušil, kto je ten pán, čo s vďakou zopne ruky, ale evidente sa Michelemu Patrik zapáčil, keď si ho vybral z nespočetne možností. A raper je vo vytržení. "Tak ja si len tak pozerám Netflix a vkuse tam na mňa vyskakuje film “365 days”, ktory patrí momentálne medzi najsledovanejšie. Ale k veci. Herec z toho filmu použil moje emoji na svoj insta, za čo ho cením," napísal hrdo Rytmus. A rovnako to dostalo do kolien aj jeho pani manželku. "To je megaaaa," okomentovala Jasmina so srdiečkovými smajlíkmi. Ktovie, možno si Michele všimne, kto ho hashtagom označil, a v nejakom poľskom erotickom filme sa náš raper skutočne mihne.

Súvisiace články

Najčítanejšie