Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Ben Cristovao zverejnil fotku svojej lásky! Ľuďom padla sánka!
Zdielať na

Ben Cristovao zverejnil fotku svojej lásky! Ľuďom padla sánka!

Český spevák a tanečník s exotickými koreňmi je nepochybne jedným z najžiadanejších mladíkov u našich západných susedov. Ben Cristovao ale zjavne nie je celkom stály typ. Po jeho boku sa vystriedalo už viacero krások, napríklad aj čerstvá mamička Monika Bagárová, no nikdy vzťah dlho nevydržal.

V živote onedlho 33-ročného Bena Cristovaa s angolsko-českým pôvodom má trvalé miesto zabezpečené len jedna láska. Ako to už býva, tou najdokonalejšou je vždy vlastná mama. Inak to nie je u Bena.

​Vzťah Benovi nevyšiel s Bagárovou, ani českou Miss Kateřinou Kasanovou. Úprimne ale priznal, že je mizerný frajer a neraz je schopný sa priateľke aj niekoľko dní neozvať.

Toto je jedna z najnovších Benových piesní, s ktorou súťažil aj v Eurovízii:

Na nedostatok pozornosti sa ale už takmer 33 rokov nemôže stažovať jedna sympatická útla blondínka. Keď Ben zverejnil spoločnú fotku na Instagrame, ľudia nechápali. Všetci si totiž mysleli, že ide o jeho novú priateľku. No Ben to napísal stručne a jasne: "Mamka".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Mamka ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Ben Cristovao (@bennycristo),

Obdivné komentáre nemali konca. "Tak to je ‚nářez', ja som myslel, že je to tvoja nová kosť," napísal jeden z fanúšikov. "Štýlová mama," pochválil druhý. "Mamy skvelých synov prosto nestarnú," napísala ďalšia fanúšička. Ben súkromie svojej rodine úzkostlivo stráži, verejnosť tak netuší, ako sa jeho mama vôbec volá, nieto koľko má rokov. Ak ale internet neklame, hádajúc podľa mena Benovej mladšej sestry, aj jeho mama sa volá Bianca a má 54 rokov, na ktoré ale rozhodne nevyzerá.

Súvisiace články

Najčítanejšie