Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Obrovská radosť v rodine Márie Čírovej! Bábätko odhalené!
Zdielať na

Obrovská radosť v rodine Márie Čírovej! Bábätko odhalené!

Archívna reportáž

Oznámenie tehotenstiev a vítaní potomkov, strieda odhalenie pohlaví bábätiek v slovenskom i svetovom šoubiznise. Populárne balónové „Gender reveal“, alebo po slovensky odhalenie pohlavia bábätka, najnovšie zdieľala vo svojom príspevku aj obľúbená slovenská speváčka.

Mária Čírová tiež podľahla sympatickému trendu a spolu so svojou rozrastajúcou sa rodinkou praskla balón, ktorý vnútri skrýval tajomstvo. Farba prezradila, či sa môžu tešiť na dievčatko a či na chlapčeka.

A je to vonku! Nedočkavá rodina, najbližší priatelia a fanúšikovia 31-ročnej speváčky Márie Čírovej a jej manžela Mariáana Kachúta (46) už vedia, ako oslovovať malý uzlíček lásky, ktorý jej rastie pod srdcom. K dcérke Zoe a synovi Hugovi tak pribudne ďalší chlapček.

Mária zreje do krásy a rodina je pre ňu prioritou, priznala, že vekom mnohé pochopila:

​„Pre svet môžeš byť len jedným človekom. Ale pre nás budeš celým svetom, chlapček náš!“ znie v komentári ku krátkemu videu a dopĺňa ho mnoho modrých srdiečok. Hashtag v popise prezrádza, že speváčke ostáva do stretnutia s jej milovaným chlapčekom iba 10 týždňov. Speváčka by sa mala teda stať trojnásobnou mamičkou rovno uprostred leta 2020.

Balónik prezradil pohlavie bábätka:

Máriin Instragram zaplavila vlna modrej farby v komentároch a medzi gratulantmi sa objavila aj ďalšia známa mamička, Miriam Kalisová, deťmi zbožňovaní Fíha Tralala či čerstvá mamička Ivana Gáboríková s výstižným a krátkym, „Jeeej“ doplneným modrým srdiečkom. Ako napísala samotná Mária: „Už len vydržať pekne v zdraví 9 týždňov a je to tu!“

Súvisiace články

Najčítanejšie