Jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
To KTO je?! Radikálna premena speváčky Adele v celej kráse!
Zdielať na

To KTO je?! Radikálna premena speváčky Adele v celej kráse!

Archívna reportáž

Speváčka Adele na svojich sociálnych sieťach zdieľa fotky iba sporadicky a svoj súkromný život si necháva pre seba. Občas ju nachytá nejaký fotograf na verejnosti, ale podľa dostupných informácií si druhá najbohatšia britská speváčka užíva život bežnej ženy a matky. Pozornosť médií a luxusné večierky ju veľmi nelákajú.

Fotka, ktorú pridala čerstvo 32-ročná Adele na svoj profil pri príležitosti narodenín, všetkým jej fanúšikom  doslova vyrazila dych. Bacuľatá „zrzka“ je už minulosťou, dnes je Adele blond a kilá navyše zmizli akoby šľahnutím čarovného prútika. A je isté, že to nie je práca fotošopu.

Už začiatkom roka sa objavili fotky schudnutej Adele na dovolenke na exotických Panenských ostrovoch, kde predviedla pochudnutú tvár a viditeľne štíhlejšiu postavu. Speváčka už vtedy zobrala boj s nadbytočnými kilami útokom, nasadila špeciálnu diétu a výsledky nenechali na seba dlho čakať - dole išlo takmer 50 kíl. Avšak na fotke, ktorú pridala teraz na Instagram, je z nej dnes už úplne iný človek.

Adele potrápil aj nepríjemný rozvod s otcom jej dieťaťa, a kilá išli dole práve po tomto nepríjemnom období:

​Výrazne blond vlasy, krátke čierne minišaty, lodičky a v nich štíhle nohy "dlhé až po zem". Adele takto poďakovala fanúšikom za narodeninové gratulácie, speváčka totiž 5. mája oslavovala. „Ďakujem za narodeninovú lásku. Dúfam, že ste všetci v poriadku a ostávate príčetní v týchto bláznivých časoch. Chcela by som poďakovať všetkým pracovníkom v prvej línii za to, že sme vďaka nim v bezpečí a riskujú svoje životy. Ste naši anjeli strážni! Majte sa, ďakujem," napísala k fotke Adele.

Fanúšikovia zostali pri pohľade na schudnutú sexi blondínku ako obarení. „Kde je Adele?“ pýta sa jeden fanúšik. No najviac všetkých trápi fakt, že ich spevácky idol už dlho nevydal žiaden hudobný počin. Administrátor Oprah Winfrey magazínu sa na rovinu opýtal: „Náš narodeninový darček by mohol byť Adele 2020 album, áno?!“ Posledný album, ktorý speváčka vydala sa totiž datuje k roku 2015. Avšak Adelin osobný maskér Michael Ashton navnadil fanúšikov fotkou, na ktorej speváčke robí make-up s tajuplným odkazom, „Mimochodom, čoskoro prídu skvelé správy! Pripravte sa na palubu!“

Ďalšiu fotku zmenenej speváčky pridal Oprah Magazine na Instagrame:

Fanúšikovia sa tak snáď ešte tento rok dočkajú nového albumu od speváčky s jedným z  najvýraznejších hlasov súčasnosti. Reakcie na jej premenu sú pozitívne, no mnohí fanúšikovia tvrdia, že bola krásna aj predtým. Adele to jednoducho pristalo vždy, no najviac s mikrofónom a na pódiu.

 

 

 

Súvisiace články

Najčítanejšie