Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Adele schudla neuveriteľných 45 kíl! TOTO je jej zázračná diéta!
Zdielať na

Adele schudla neuveriteľných 45 kíl! TOTO je jej zázračná diéta!

Archívna reportáž

Oblé tvary k nej jednoducho patrili. Hviezdna speváčka Adele dokázala nosiť svoje kilá s gráciou a zrejme nikto by si nedovolil ju za to zosmiešňovať, jej hlas je jednoducho viac, ako nejaké obliny navyše. No aj tie sú už minulosť.

Možno to boli stresy spojené s rozvodom, ktoré naštartovali chudnutie skvelej britskej speváčky, možno chcela byť štíhlejšia pre nového priateľa. Nech už bolo za Adeliným chudnutím čokoľvek, možno ho označiť za absolútne šokujúce.

Speváčka, ktorej kariéru odštartovala v podstate náhoda, keď jej kamarát zverejnil nahrávku jej spevu na sociálnej sieti, má 7-ročného syna a pred pár mesiacmi ukončila len 3 roky trvajúce manželstvo.

V septembri Adele priznala, že sa rozvádza:

Po boku 31-ročnej Adele je údajne už pár mesiacov 37-ročný raper Skepta. Podľa jej Instagramu je prekvapivo veľkou fanúšičkou rapu. Zrejme to ale nebude tancovanie na koncertoch, vďaka čomu zhodila neuveriteľného takmer pol metráku.

Denník The Sun zverejnil priznanie Adelinej osobnej trénerky Camily Goodis, čo je za tým veľkým úspechom. Hodiny v posilňovni to nie sú. "Určite trochu športuje, ale myslím, že na 90 percent za to vďačí diéte," povedala Goodis.

Tá je pomerne drsná, najmä v začiatkoch. Treba totiž výrazne ubrať. "Je to dobrá diéta, ktorá vedie k rýchlemu úbytku na váhe. Prvý týždeň je najintenzívnejší, pijú sa len zeleninové šťavy a môže sa skonzumovať len 1000 kalórií," povedala o ťažkých začiatkoch Goodis.

Adele vyzerá fantasticky:

Pre porovnanie, normálny príjem zdravej tridsiatničky je zhruba 2000 až 2500 kalórií. Pochopiteľne, základom každého chudnutia je mať vyšší výdaj energie, ako príjem. V Adelinom prípade po krutom začiatku nasledovala úprava stravy na prijateľnejšie hodnoty, dokonca aj s drobnými odmenami, napríklad v podobe horkej čokolády.

Diéta má názov Sirtfood, podľa skupiny zhruba 20 jedál, ktoré majú dokázať naštartovať "chudnúci gén", lepšie povedané, aktivujú enzýmy, ktoré napomáhajú spaľovaniu tukov. A toto je tá "zázračná" skupinka - jablko, citrusy, datle, čučoriedky, jahody, orechy, horká čokoláda, panenský olivový olej, pohánka, sója, kaleráb, petržlen, káva, kel, kapary, čili, kurkuma, ligurček, červená cibuľa,  zelený čaj, červené víno.

    Súvisiace články

    Najčítanejšie