Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Princ Harry dostal nečakanú ponuku na TÚTO pracovnú pozíciu! Vezme ju?!
Zdielať na

Princ Harry dostal nečakanú ponuku na TÚTO pracovnú pozíciu! Vezme ju?!

Archívna reportáž

Už druhý týždeň je vo Veľkej Británii témou číslo jedna Harry a Meghan. Po tom, čo sa rozhodli v podstate opustiť svoju úlohu v kráľovskej rodine a chcú žiť "normálny život", rozdelili monarchiu na dve skupiny. Jedna im drží palce, druhá im nevie prísť na meno.

Rozhodnutie páru vojvodov zo Sussexu už odobrila aj kráľovná Alžbeta II., len národ im to akosi nechce odpustiť. Po vlne hnevu ale prichádza na rad už aj humor.

Zatiaľ najvtipnejší kúsok sa ale nezrodil na britských ostrovoch, ale na druhom brehu oceánu.

Aregntínska pobočka svetoznámeho fastfoodu tweetla, že princovi Harrymu ponúka jedinečnú pracovnú príležitosť. "Vážené vojvodstvo, ak hľadáte prácu, máme pre vás novú korunu. Pracujte s nami a vyberte si budúcnosť, akú chcete", takto vtipné využila spoločnosť nielen slovo "kráľ" vo svojom názve, ale aj korunu v logu.

Šancu neprepásla ani americká centrála fastfoodu. Tweetli: "V našom kráľovstve dostaneš vždy prácu". A neskôr doplnili: "Harry, táto kráľovská rodina ti ponúka čiastočný úväzok".

Twitter/cuneyt

Hoci Harry plánuje byť finančné nezávislým, na čo bude iste potrebné pracovať, zrejme sa nepostaví za kasu vo fastfoode. S Meghan si už zaregistrovali ochrannú známku na "Sussex Royal", dá sa teda očakávať, že sa pokúsia na tejto "značke" zarobiť.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie