Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Rytmus a Sanel! Krajšie VIDEO ste nevideli!
Zdielať na

Rytmus a Sanel! Krajšie VIDEO ste nevideli!

Archívna reportáž

Kde je ten hustý raper?! Načisto sa rozplynul! Ale pozor, len v niektorých situáciách. Definitívne to platí o chvíľach, keď je Patrik Vrbovský so svojím synom, polročným Sanelom.

Kto by to bol pred nejakými desiatimi rokmi, ba dokonca azda aj pred pár rokmi povedal. Z večne zamračeného, drsného a vulgárneho Rytmusa sa stal otec roka.

Jasmina to už niekoľkokrát potvrdila. "Mám možnosť denno denne vidieť ten najnádhernejší obraz pred očami, Teba, ako si tým najmilujúcejším otcom nášmu zázraku lásky, mám pocit, že mi srdce vybuchne," vyznala sa Patrikovi v deň jeho narodenín.

Rytmus berie otcovstvo veľmi vážne:

Hoci sú na fotky synčeka skúpy, tentokrát zverejnila Jasmina niečo, čo o Sanelovi prezradilo veľa. Je to proste veselá kopa, ktorú dokáže ocinko poriadne rozkokošiť. Ukázali nám to vo videu, kde sa Sanel neviem dosmiať na grimasách svojho otca.

"Aký je život s Rytmusom, neviem, na koncerty moc nechodím, mám ale veľmi rada jeho tvorbu a má môj obrovský obdiv, ja ale žijem predovšetkým s Paťom, týmto Paťom, nenormálne milujúcim manželom a tatkom," doplnila k rozkošnému videu šťastná Jasmina.

Súvisiace články

Najčítanejšie