Skoro jasno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
VALČEK bude valcovať! Už dnes večer live koncert TEJTO silnej dvojky!
Zdielať na

VALČEK bude valcovať! Už dnes večer live koncert TEJTO silnej dvojky!

Archívna reportáž

Už o pár hodín si môžu milovníci kvalitnej hudby vychutnať koncert dvoch výnimočných slovenských hudobníkov. Bubeník Martin Valihora a multiinštrumentalista Marián Čekovský vám z pohodlia vašich obývačiek zahrajú doslova na strunu. Spojili sa v projekte s príznačným názvom VALČEK.

Spojenie týchto dvoch umelcov je záruka príjemne stráveného večera a spolu s hosťami Michalom Bugalom a Petrom Tomkom si pripravili pre divákov jedinečný program.

Po detských projektoch prichádza televízia JOJ s výnimočným online koncertom pre všetkých milovníkov vynikajúcej hudby – koncert Mariána Čekovského a Martina Valihoru. Prípravy naň už vrcholia a obaja umelci už koncert avizovalo svojim sledovateľom prostredníctvom sociálnej siete Insragram.

Martin má blízky vzťah nielen k bubnom, ale aj k spevu:

„Tešíme sa na to, ako si spolu zahráme a ako spoločne rozvírime energiu. Na fotke to vyzerá, akoby sme boli dvaja MMA zápasníci, no my budeme robiť hudbu a tá ľudí spája,“ hovorí Marián Čekovský.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

@cekovskym @mariancekovskyband @m1i9k8e2 @tomko.peter — www.onlinekoncerty.sk

Príspevok, ktorý zdieľa Martin Valihora (@martinvalihora),

„VALČEK. Valihora – Čekovský. Spojenie dvoch priateľov, ktorí sa majú veľmi radi a radi spolu trávia čas i koncertujú. Tentokrát to bude obohatené aj o rozhovory a najmä o tvorbu pozitívnej energie, ktorú teraz všetci veľmi potrebujeme a ktorá je pre hudbu prvoradým poslaním. Rozhodli sme sa program VALČEK transformovať aj do online verzie, aby sme sa trochu rozveselili a vniesli odľahčenie do tejto náročnej doby, ktorú práve žijeme. Tešíme sa na vás a veríme, že sa už čoskoro snáď budeme môcť presunúť z online podoby späť do divadiel, v ktorých veľmi radi hráme a stretnúť sa s vami osobne,“ hovorí Martin Valihora.

​Chcete byť pri tom? Vstupenky sú dostupné na www.joj.sk, v sieti Ticketportal a Inviton. Po zaplatení dostanete do mailu unikátny kód, ktorý vám umožní koncert sledovať v tej najvyššej obrazovej kvalite.

Súvisiace články

Najčítanejšie