Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Utajená láska Celeste Buckingham s hudobníkom! Vzťah odkázaný na krach?!
Zdielať na

Utajená láska Celeste Buckingham s hudobníkom! Vzťah odkázaný na krach?!

Archívna reportáž

Napriek tomu, že speváčka Celeste Buckingham (24) má neodškriepiteľný talent a príjemný vzhľad, v láske svoje šťastie napriek niekoľkým pokusom nenašla. Po rozchode s českým podnikateľom Alešom Mlátilikom (41) v roku 2019 sa dala dokopy s hudobným kolegom so skupiny Lavagance, Robertom Dandom. Spoločná záľuba v hudbe a malý vekový rozdiel mohli tomuto vzťahu zvýšiť šance na prežitie. Zdá sa však, že to nestačilo.

Ešte vo februári svoj nový objav ukázala verejnosti na Česko - Slovenskom plese v Prahe a zaľúbenci pôsobili spokojne a šťastne. Avšak čo bolo vtedy, dnes už neplatí a kráska je opäť single. V príbehu na svojej sociálnej sieti odkázala budúcemu adeptovi, čo od muža očakáva.

Ani snaha svoj vzťah neprezentovať pred objektívmi kamier či na sociálnych sieťach nepomohla, a podľa denníka Čas.sk sa dvojica po ôsmich mesiacoch randenia rozišla. „My sme sa zhruba dva týždne po plese rozišli, takže už sme dlhšie rozídení,“ priznala denníku speváčka a ozrejmila, že žiadne telenovely sa nekonali. „Stihli sme sa rozísť pred karanténou, teda momentálnou situáciou. Bolo to vzájomné, zhodli sme sa, že to nejde tým smerom, ako si obidvaja predstavujeme. Rozišli sme sa v dobrom, stále sme kamaráti. Tam nebol žiadny konflikt,“ poznamenala speváčka.

Celeste ešte prednedávnom v rozhovore z domácej karantény spomínala svojho priateľa, dnes priznáva, že single je už dlhšiu dobu:

​Celestin, dnes už expartner, bubeník zo skupiny Lavagance, Robert Dando (v strede):

​​Na otázku fanúšika čo má na mužoch rada odpovedala záhadne, je to odkaz bývalým láskam?

​Podľa vlastných slov je však v tomto stave spokojná a slobodu si užíva. Momentálna situácia jej konečne dopraje zaslúžený oddych, keďže posledné roky sa speváčka v práci nezastavila. „Teraz chcem a zároveň musím mať pokoj, takže to vyšlo tak akurát v rámci tejto situácie. Mám teraz pokoj a riešim oddych tým, že sme väčšina umelcov obmedzení, nemôžeme pracovať. Snažím sa využiť tento čas pre seba, pre svoje fyzické aj psychické zdravie. Trošku si aj oddýchnuť. Chcem študovať naďalej. Mám iné povinnosti a starosti ako riešiť nejakého chlapa,“ objasnila na záver svoje plány speváčka.

 

Súvisiace články

Najčítanejšie