Oblačno
14°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Krízová situácia u Čírovej! Jej manžel sa musel stať chirurgom pri synovej zlomenine!
Zdielať na

Krízová situácia u Čírovej! Jej manžel sa musel stať chirurgom pri synovej zlomenine!

Archívna reportáž

Koronavírus doluje z ľudí evidentne aj netušené schopnosti. Mnohí boli nútení naučiť sa veci, pri ktorých sa spoliehali na odborníkov v daných odboroch. Kým opraviť vodovodný kohútik sa ešte dá zvládnuť, na amatérsku neurochirurgiu by sa asi žiadny kutil nedal. No u Čírovcov sa k tomu priblížili.

Keď nejde o život, radia ostať v týchto dňoch doma. V tom je zahrnutá aj situácia, s ktorou by obvykle išiel človek k lekárovi. Dávať dokopy zlomeninu je jedna zo situácií, ktorú by doma asi nikto neriešil.

V domácnosti Márie Čírovej a Mariána Kachúta k takejto situácii, žiaľ, prišlo. Jej 11-ročný syn Hugo si práve počas pandémie zlomil ruku.

S týmto sa Mária priznala televízii JOJ:

​Pochopiteľne, so zlomeninou išli k lekárovi, ktorý dal ruku dokopy a zasadroval. Keď uplynul potrebný čas, bolo treba sadru odstrániť. A na to si už trúfol aj Máriin manžel. "Práve tu doma v obývačke rozoberáme, čo bola počas našej doterajšej izolácie, dnes 41.deň, najväčšia výzva," začala Mária otázkou svoj príspevok na Instagrame.

Fotku, na ktorej sa snaží dať Maroš Kachút, inak hudobný producent, dať dole sadru Hugovi, okomentovala Mária ako najzaujímavejšiu skúsenosť počas karantény. "U nás jednoznačne vyhralo dávanie dole Hugovej sadry! V hlavnej úlohe Marián Kachút ako chirurg! Pílka, nožnice a ideš," napísala zjavne pobavená mama malého pacienta.

So zaujímavými "výzvami" sa podelili aj fanúšikovia. Najčastejšie sa zjavne pustili do amatérskeho strihania vlasov, no nasla sa aj žena, ktorá si trúfla na vyberanie štichov, či iná na naprávanie vykĺbeného zápästia. Vyzerá to tak, že ak karanténa potrvá ešte dlho, zjavne sa mnohým výrazne rozšíria obzory schopností.

Súvisiace články

Najčítanejšie