Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Koronavírus vytvoril nový PÁR! Celeste Buckingham to s Majkom Spiritom sekne!
Zdielať na

Koronavírus vytvoril nový PÁR! Celeste Buckingham to s Majkom Spiritom sekne!

Archívna reportáž

Karanténa a nové podmienky zmenili skutočne všetko a je možné, že ani keď kríza pominie, už nič nebude úplne rovnaké. Dejú sa ale aj pozitívne veci. Dobrí ľudia naplno otvárajú svoje srdcia a pomáhajú kde sa dá. Našťastie, aj medzi umelcami je ich kopa a robia radosť ľuďom zavretým doma.

Majk Spirit patrí medzi tých interpretov, ktorí prišli so živým online koncertom medzi prvými. Navyše zadarmo. Veľký úspech ho povzbudil, aby si to zopakoval.

Len za prvých 24 hodín od Spiritovho živého koncertu si ho pozrelo vyše štvrť milióna ľudí. Toľko by veru nikto na štadión nedostal.

Pripomeňte si prvý Majkov online koncert z 21. marca:

​Druhý online koncert bude mať zrejme ešte väčší úspech. Majk totiž spojil sily s hviezdnou Celeste Buckingham. "Chystáme pre Vás Free Live Stream koncert číslo 2 na nedeľu večer, nech Vám trochu spríjemníme ten zákaz vychádzania. Bude to Nový Človek Show so špeciálnym hosťom," uviedol Majk udalosť na Instagrame.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Warm up na dnesny vecer ??? @martinvalihora @dj_grimaso @rhbproduction @spiritmusiclabel ?

Príspevok, ktorý zdieľa Majk Spirit (@majkspirit),

Nebude to ale tak úplne len o hudbe a zábave. Majk by rád spravil aj viac, ako len rozptýlil ľudí koncertom. "Znova budete môcť dobrovoľne prispieť na charitatívny účel, a v mojich Stories máte práve teraz možnosť ovplyvniť, čo to bude. Tentokrát budete mat možnosť dobrovoľne prispieť aj na ďalší Live Stream koncert, ktorý pripravíme tak rýchlo a tak kvalitne práve v závislosti od toho, koľko nám prispejete," načrtol Majk na čo by mali ísť dobrovoľné príspevky fanúšikov.

V nedeľu ráno už bolo jasné, komu vyzbierané peniaze pôjdu, dokonca aj presne na čo. Správu zverejnil na svojom Instagrame Národný ústav detských chorôb.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie