Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Bílá oslavuje narodeniny! Pochválila sa pritom FOTKOU s rodinným pokladom!
Zdielať na

Bílá oslavuje narodeniny! Pochválila sa pritom FOTKOU s rodinným pokladom!

Archívna reportáž

Jedna z najobľúbenejších speváčok na česko-slovenskom hudobnom nebi oslavuje 7. apríla narodeniny. Na svojom profile na sociálnej sieti sa podelila naozaj vzácnym príspevkom zo svojho súkromia.

Večne mladá speváčka tak spolu so svojim fanúšikmi aspoň virtuálne oslávila svoje 54. narodeniny. Tí so svojimi gratuláciami na seba nenechali dlho čakať, len pár hodín po uverejnení príspevku sa ich nazbieralo vyše tisícky.

Viacnásobná česká slávica Lucie Bílá, pôvodným menom Hana Zaňáková, sa narodila československým manželom Zaňákovým, a možno práve preto je u oboch národov mimoriadne obľúbená. Otec Jozef Zaňák totiž vyrastal na mieste, kde dnes stojí najväčšie slovenské sídlisko - Petržalka. Mamička Hana Zaňáková už nie je medzi nami, no speváčka si ju pripomenula v narodeninovom príspevku na jej instagramovom profile.

V minulosti oslavovala Lucie Bílá svoje narodeniny s fanúšikmi priamo na koncerte:

„Jéj, kde sú tie časy, keď som nosila iba náušnice. A viete, že ich mám vďaka mojej milovanej mamičke ešte schované? Ale už sú mi malé. 7.4. môj obľúbený deň,“ vtipne pripomenula svojim fanúšikom dnešné narodeniny pod čiernobielou fotkou malej „nahatej“ Lucky Bílej hrajúcej sa na deke.

Luciin príspevok na sociálnej sieti pripomenul jej dnešný sviatok:

Medzi gratuláciami pod príspevkom sa miešajú blahoželania ako v češtine, tak aj v slovenčine. „Všetko najlepšie k narodeninám, nech nám stále robíte radosť a hlavne buďte šťastná,“ gratuluje fanúšička zo slovenského tábora.

​Lucie Bíla sa narodila 7. apríla 1966 v stredočeských Otvoviciach. Vyučila sa pôvodne za krajčírku, no napokon ju talent zavial na československé pódiá sólovo, ale aj ako členku kapiel Vitacit či Arakain. Niekoľko rokov sa držala na výslní prestížnej ankety Český Slávik. Lucie je rozvedená a žije so svojím priateľom Radkom Filipim v rodných Otvoviciach. Má syna Filipa (25) zo vzťahu s Petrom Kratochvílom.

 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie