Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Ledva podpísala Agáta Prachařová rozvodové papiere, už má novú lásku!
Zdielať na

Ledva podpísala Agáta Prachařová rozvodové papiere, už má novú lásku!

Archívna reportáž

Po roku od dramatického rozchodu manželov Prachařovcov prišiel čas upraviť vzťahy aj na papieri. Hoci sa Agáta pôvodne do rozvodu nehrnula, zjavne zmenila názor a minulý týždeň navštívila rozvodového právnika. Možno k urýchleniu jej rozhodnutia prispel aj fakt, že po jej boku je nový muž.

Sedem rokov tvorili Agáta a Jakub manželský pár. Nedá sa ale tvrdiť, žeby bol ich vzťah idylický. Napríklad keď otehotnela a čakala malú Miu, vyzeral byť rozchod na spadnutie. Ustáli to, no zjavne ani spoločné dieťa nedokázalo vzťah udržať.

Jakub má už od októbra nový vzťah, chodí s modelkou Denisou Dvořákovou. Agáta zatiaľ prešla len pár románikmi, nič sa neskončilo vážnejším vzťahom. Zrejme aj kvôli deťom si dvakrát rozmyslí, koho si vpustí do života.

Agáta prezradila, že sa bojí staroby:

​Aktuálne ale predsa len azda dáva šancu novej láske, píše portál Blesk. Novým mužom v Agátinom živote je jej o tri o roky mladší kolega Marek. V novom internetovom projekte pracuje ako kameraman a strihač. "Je to v začiatkoch, tak o tom zatiaľ nechcem hovoriť," stručne potvrdila rozkvitajúci vzťah Agáta.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Nejsem v tom sama #rouskovyteam #nosterousky #rouskyvsem

Príspevok, ktorý zdieľa Agata Hanychova (@agatahanychova),

Už je to zrejme nejaký piatok, čo sa vzťah začal, Agáta totiž už pred dvomi týždňami pridala fotku s Marekom, obaja s rúškom na tvári. Zo stručného popisu sa však nedalo stopercentne dedukovať, o čo ide. Agáta napísala len: "Nie som v tom sama".

​S Markom nespája Agátu len milostný vzťah, ale podľa všetkého aj dobré srdce. Pred pár dňami sa boli postarať o pár bezdomovcov, keď im doniesli ovocie a bábovku. To je pozitívny signál pre budúcnosť vzťahu, keď ľudí spája okrem príťažlivosti aj niečo viac.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie