Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
A je to vonku! Katy Perry rozkošne odhalila, akého pohlavia bude bábätko!
Zdielať na

A je to vonku! Katy Perry rozkošne odhalila, akého pohlavia bude bábätko!

Archívna reportáž

Nie je to ani mesiac, čo americká speváčka Katy Perry prezradila svetu, že so svojím snúbencom, 43-ročným britským hercom Orlandom Bloomom, čakajú bábätko. Spravila to skutočne veľkolepo, v novom videoklipe ukázala už poriadne bruško.

Podobne kreatívne sa 35-ročná nastávajúca mamička Katy Perry rozhodla svetu zvestovať aj pohlavie očakávaného dieťatka. Tak trošku si zjavne vystrelila zo svojho nastávajúce

Na fotke, ktorú Perry zverejnila na svojom Instagrame, je Orlando celý zababraný od akejsi peny. Nie je jasné, či je to šľahačka alebo jahodová pena, jasné je len to, že je ružovej farby.

Pripomeňte si, ako sa dali Katy a Orlando dokopy:

​Ružová je jasný signál, čo nosí Katy pod srdcom. "Je to dievča," znie stručný odkaz k fotografii. Už o pár týždňov, začiatkom leta, by sa mali stať rodičmi. Hoci mali mať v tomto čase za sebou už aj sobáš, koronavírus zasiahol a tak museli obrad už po druhýkrát odložiť.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

? it’s a girl ?

Príspevok, ktorý zdieľa KATY PERRY (@katyperry),

Katy a Orlando sa dali dokopy v roku 2016 a chodili spolu vyše roka. Nasledoval rozchod, no už v apríli 2017 si k sebe opäť našli cestu. Tentokrát to už zjavne bolo "navždy", nasledovali valentínske zásnuby a lásku korunuje bábätko. Pre Orlanda to bude už druhé dieťa, s bývalou manželkou, modelkou Mirandou Kerr, má 9-ročného syna Flynna Christophera.

Súvisiace články

Najčítanejšie