Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Lucie Bílá zamávala fanúšikom, vo videu ale odhalila, čo asi nechcela!
Zdielať na

Lucie Bílá zamávala fanúšikom, vo videu ale odhalila, čo asi nechcela!

Archívna reportáž

Nie je veľa celebrít, ktoré by tak aktívne pomáhali počas týchto krušných čias, ako speváčka Lucie Bílá. Ako jedna z prvých v Česku aj na Slovensku odohrala bezplatný online koncert, vzápätí vytiahla šijací stroj a vrátila sa aspoň na čas k svojej pôvodnej profesii.

Lucie Bílá ušila už desiatky rúšok. Rozniesla ich predovšetkým zdravotníckym pracovníkom, no pokračuje ďalej a rúška posúva tam, kam treba. Ľudia ju za to vyslovene zbožňujú.

Lucie dostáva denne kopu ďakovných správ, vyznaní, ale aj obrázkov s jej podobizňou, ktoré začala zverejňovať v stories na Instagrame.

Takto krásne sa vyznala Lucie pred kamerou TV JOJ:

​Na vlne pozitívnych emócií verejnosti sa zviezol aj Luciin partner Radek Filipi, ktorý dostal k sobotným meninám skutočne nebývalo veľa gratulácii. Lucie sa rozhodla, že za tú obrovskú podporu a priazeň sa fanúšikom poďakuje tak trochu netradičným spôsobom. "Aspoň vám zamávam, keď za vami nemôžem. Chýbate mi," napísala k zverejnenému videjku.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Alespoň vám zamávám, když za vámi nemůžu... Chybíte mi...❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Lucie Bílá (@luciebila),

Lucie využila dron na to, aby zamávala svojim fanúšikom z terasy svojho domu v Otvoviciach. Pekná vilka skutočne stojí za pochválenie sa, no Bílá zrejme nechtiac ukázala aj trochu zvláštnu vec. Jej dom je totiž stále vianočne vyzdobený. Láska k Vianociam je pochopiteľná, no vianočné svetielka na konci marca sú už predsa len trochu netradičné. Jedine, žeby ich Lucia označila za veľkonočnú výzdobu.

Súvisiace články

Najčítanejšie