Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Gény zosnulého Paula Walkera sa prejavili! TAKTO vyzerá jeho už dospelá dcéra!
Zdielať na

Gény zosnulého Paula Walkera sa prejavili! TAKTO vyzerá jeho už dospelá dcéra!

Archívna reportáž

Americký herec Paul Walker by tento rok oslávil 47 rokov. No je to už sedem rokov, čo po tragickej nehode navždy opustil tento svet. Keby tu bol, určite by bol na jednu vec veľmi pyšný.

Dokonalým dielom zosnulého herca je jeho dcéra Meaddow Walker (21), ktorá po ňom nepodedila len jeho pekné črty, ale aj dobré srdce.

Už to bude sedem rokov, čo Meadow tragicky prišla o svojho otca. Pre herca, ktorý stvárnil Briana O´Connora v akčnom filme Rýchlo a zbesilo sa práve "rýchlosť a zbesilosť" stala osudnou. Keď sa 30. novembra v roku 2013 vracal z charitatívnej akcie pre obete tajfúnu Haiyan, v obrovskej rýchlosti narazil do lampy pouličného osvetlenia. On, ani jeho spolujazdec, nemali šancu prežiť.

Kolegovia z filmu Rýchlo a zbesilo sa spojili s hudobníkmi Wiz Khalifom a Charlie Puthom a hercovi venovali pieseň in memoriam:

Najcitlivejšie roky dospievania tak Meadow prežila vyrovnávaním sa so smrťou milovaného otca.

Paulova dcéra, Meadow Walker:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

21 in Tokyo????

Príspevok, ktorý zdieľa Meadow Walker (@meadowwalker),

Paul bol počas svojho života známy tým, že časť svojho zárobku pravidelne venoval rôznym charitám. Najzaujímavejšie na tom je, že na rozdiel od iných známych tvárí, si tieto aktivity nechával pre seba. Jeho dcéra sa ale rozhodla vyjsť s týmto šľachetným činom na svetlo sveta a pokračovať v otcovom poslaní. Na jeho počesť založila charitatívnu organizáciu s názvom Paul Walker Foundation.

Na svoj vek má Meadow veľmi cnostné záľuby:

Na svojej sociálnej sieti zdieľa prevažne fotky z charitatívnych návštev a projektov a šíri tak osvetu medzi svojich fanúšikov. Na mladé dievča v jej veku je to veľmi sympatická záľuba, a možno práve preto ma na konte až 2,1 miliónov fanúšikov.

Súvisiace články

Najčítanejšie