Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Svetové hviezdy priamo vo vašej izbe! Ďalší koncert cez sociálnu sieť!
Zdielať na

Svetové hviezdy priamo vo vašej izbe! Ďalší koncert cez sociálnu sieť!

Archívna reportáž

Aktuálna situácia, napriek hrozivým následkom, ukazuje aj mnohé charaktery a schopnosť ľudí spojiť sa pre dobrú vec. Zoznam umelcov, ktorí sa rozhodli svojim fanúšikom priniesť po sieťach živé koncerty, stále rastie.

Po živom koncerte cez profily na sociálnych sieťach Lucie Bílej v našich končinách či pondelkovom streame speváka skupiny Coldplay, Chrisa Martina preberá štafetu aj deväťnásobný držiteľ ocenenia Grammy, spevák John Legend (41).

V Amerike túto šnúru odštartoval Chris Martin, keď v pondelok odohral živý koncert cez profil jeho skupiny Coldplay na Instagrame. K svojmu počinu pridal hashtag #TogehterAtHome čo v preklade znamená „spolu doma“. Týmto vyzýva svojich fanúšikov k domácej karanténe a motivuje ich práve svojou hudbou.

John Legend so svojou manželkou v klipe k svojej piesni All of me:

V tejto myšlienke sa rozhodol pokračovať aj spomínaný John Legend, autor romantického hitu All of me, keď tvítol nasledovný odkaz: „Môj priateľ Chris Martin urobil dnes zo svojho domu jeden krásny koncert. Ja urobím rovnaký zajtra o 1pm pacifického času (21:00 stredoeurópskeho času, pozn. red.) Vidíme sa čoskoro. Pokúsime sa toto zvládnuť spoločne!“

 Fanúšikovia sa môžu tešiť aj na prítomnosť jeho manželky, Chrissy Teigen (34), ktorá ho bude doprevádzať. John ešte k svojmu tvítu neskôr doplnil: „Uvidíte ma na živo na mojom Instagramovom účte John Legend. Prijmeme vaše požiadavky. A prosím, dajte mi vedieť meno umelca, ktorému by som mal túto pochodeň ďalej posunúť“.

John so svojimi deťmi:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#ConversationsInTheDark with interpretive dance by Luna & Miles, America's most inexperienced dance troupe

Príspevok, ktorý zdieľa John Legend (@johnlegend),

Z toho vyplýva, že sa fanúšikovia po celom svete môžu tešiť na koncerty ďalších interpretov, ktorí sa rozhodnú podporiť myšlienku #TogehterAtHome.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie