Skoro jasno
17°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Lady Gaga trpí záhadnou chorobou! V TEJTO situácii trpí príšernými bolesťami!
Zdielať na

Lady Gaga trpí záhadnou chorobou! V TEJTO situácii trpí príšernými bolesťami!

Archívna reportáž

Šoubiznis je dvojsečná zbraň, dokáže otvoriť more možností a sladký život v žiare reflektorov. No niekedy si za to vypýta až príliš krutú daň. Platí ju aj super slávna Lady Gaga.

Zoznam žien, ktoré sa stali obeťami sexuálnych predátorov v hudobnom, či filmovom priemysle je siahodlhý. Mnohé ženy si behom svojej cesty za úspechom prejdú od neslušných návrhov až po závažné zločiny, ako je znásilnenie.

Lady Gaga (33) už dávnejšie priznala, že bola sexuálne zneužitá, keď mala iba 19 rokov, teda ešte na úplnom začiatku jej hviezdnej kariéry. Začiatkom tohto roka sa k téme vrátila v šou Oprah 2020 Vision Tour, kde síce neodhalila meno násilníka, no priznala sa k hrozivým následkom tejto udalosti.

Lady Gaga a jej nový singel Stupid Love z nového albumu Chromatica:

Po znásilnení sa a u nej podľa jej vlastných slov vyvinula post traumatická stresová porucha. Postihuje ľudí, ktorí si prejdú traumatickým zážitkom a ich psychika sa ním nevie sama vyrovnať. Gaga v tom čase rozbiehala kariéru a nemala po ruke žiadneho odborníka, ktorý by jej pomohol. „Z ničoho nič som sa stala hviezdou, cestovala som po celom svete. Prechádzala som len z hotelovej izby do limuzíny a na javisko. Nikdy som nemala čas sa s tým vyrovnať,“ priznala speváčka nevyčistenú minulosť.

Lady Gaga a Oprah Winfrey po srdcervúcom rozhovore v jej talkshow:

Zverila sa tiež, že trpí klinickou depresiou a tiež si zvykla ubližovať, na svojom tele má doteraz jazvy. Rezanie do vlastného tela je pomáhalo sa vyrovnávať so spomienkami, ktoré jej spôsobovali bolesť. V roku 2017 jej diagnostikovali ďalšiu poruchu, nazývanú fybromyalgia. „Niektorí ľudia tomu neveria, niektorí  áno. Keď je môj mozog v strese, moje telo je v bolestiach,“ zhodnotila tento svoj stav Gaga.

Lady Gaga v objatí a spokojná s novým priateľom Michaelom Polanskym:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Take yo mama out all night ??

Príspevok, ktorý zdieľa Lady Gaga (@ladygaga),

Speváčka nosí so sebou veľkú ťarchu a popri klinickej liečbe sa s ňou vyrovnáva práve pomocou hudby. Tento rok na jar speváčka vydá svoj v poradí už šiesty štúdiový album, s názvom Chromatica, o ktorom sa vyjadrila: „Ľudská duša je omnoho silnejšia než čokoľvek iné. Myslím si, že album Chromatica je najúprimnejšia vec, akú som kedy vytvorila, a nezabudnem na ten čas, keď som ho tvorila. Bolo to veľmi špeciálne a zároveň ťažké obdobie“.

Súvisiace články

Najčítanejšie