Zatiahnuté
11°
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Potvrdené! Koronavírus pozitívny aj u hviezdy z Avengers!
Zdielať na

Potvrdené! Koronavírus pozitívny aj u hviezdy z Avengers!

Archívna reportáž

Britský herec, hudobník a DJ potvrdil cez sociálnu sieť, že testovanie na prítomnosť vírusu COVID-19 odhalilo nepríjemnú pravdu. Spolu s Tomom Hanksom, Ritou Wilson a Olgou Kurylenko je zatiaľ štvrtým potvrdeným nakazeným z radov celebrít.

Idris Elba bol pred rokom vyhlásený za najsexi muža planéty. Pracoval na najväčších kasových trhákoch Hollywoodu ako Avengers, Prometheus, Rýchlo a zbesilo či aktuálne chystanom filme The Suicide Squad. Okrem toho je 47-ročný Brit aj uznávaným hudobníkom a DJom. Popularita ale chorobe zjavne nič nehovorí.

K pozitívnemu testu sa priznal na Twitteri. Dodal aj to, ako sa u neho choroba prejavuje.

Pozrite si hrdinskú scénu Idrisa Elbu z filmu Avengers:

Podľa popisu príznakov ma zjavne dobrú imunitu. "Cítim sa dobre, nemám zatiaľ symptómy, no bol som izolovaný odkedy som zistil, že som bol zrejme vírusu vystavený," napísal Idris, aby upokojil svojich fanúšikov.

"Ľudia, ostaňte doma a buďte pragmatickí. Dám vám vedieť novinky, ako mi je. Nepanikárte," nezabudol na výzvu všetkým. V Británii počet nakazených pomerne rýchlo narastá, vláda však až do posledných pár dní neprijala žiadne opatrenia. Vyše 1500 nakazených a 55 obetí už postupne núti kompetentných zamyslieť sa nad ochranou verejnosti.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie