Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ďalší nakazený celebritný pár?! Už sú od seba oddelení!
Zdielať na

Ďalší nakazený celebritný pár?! Už sú od seba oddelení!

Archívna reportáž

Tom Hanks, Rita Wilson, Olga Kurylenko - to sú zatiaľ tri celebrity, ktoré potvrdili nákazu vírusom COVID-19. Je možné, že postupne bude tento nemilý zoznam narastať, vysoko rizikový je aktuálne celebritný pár z Nemecka.

K potenciálnej nákaze sa na Instagrame priznala 46-ročná supermodelka Heidi Klum. Rovnako ohrozený je aj jej manžel, hudobník z kapely Tokio Hotel, 30-ročný Tom Kaulitz.

Heidi a Tom aktuálne čakajú na výsledky testov. Dali si ich spraviť z pomerne dobrých dôvodov.

Vypočujte si hit kapely Tokio Hotel, v ktorej pôsobí manžel Heidi Klum:

Modelka sa totiž už týždeň necíti dobre. Nečudo, že v období pandémie ju mátajú obavy, žeby to mohol byť COVID-19. "Aby sme sa ochránili, sme teraz oddelení, až pokým nedostaneme výsledky testov. Nechcem šíriť vírus a riskovať, žeby jeden či druhý vážnejšie ochorel," napísala Heidi. Dodala, že aj jej muž má dôvod sa obávať. "Môj manžel, ktorý sa len pred pár dňami vrátil z turné, sa tiež cíti byť chorý," napísala modelka o dôvode, odkiaľ si Tom mohol potenciálne doniesť vírus.

Nezabudla pridať ani výzvu všetkým ľuďom, nakoľko opatrenia v Nemecku ešte pred pár dňami neboli až také prísne. "Sú to zvláštne časy. No v týchto momentoch si spomeňte na to, čo je naozaj dôležité - aby boli ľudia, ktorých milujete, zdraví. Izolovať sa od ostatných je to, čo teraz musíme všetci spraviť, ako zodpovední obyvatelia sveta," napísala Heidi čakajúc na výsledky svojich testov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie