Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Andrea Verešová sa modlí! TOTO sa aktuálne deje v jej rodine!
Zdielať na

Andrea Verešová sa modlí! TOTO sa aktuálne deje v jej rodine!

Archívna reportáž

Nedá sa nič robiť, téme na diskusie je jasne daná. Ľudia sa už o inom asi rozprávať nedokážu. Aj profily na sociálnych sieťach svetových aj domácich celebrít žijú posledné dni koronavírusom. Najmä sú to odkazy pre fanúšikov, prosby nosiť rúška a ostať doma.

Samozrejme, azda každá známa osoba s profilom na sociálnej sieti spolu s "influensovaním" odhalí kúsok svojho súkromia. Najmä keď je čím sa pochváliť.

Krásna Slovenka žijúca v Čechách, 39-ročná Andrea Verešová, už zopár dní apeluje na svojich fanúšikov, aby boli disciplinovaní a zostali, pokiaľ je to možné, v domácej karanténe. Podľa fotiek z posledných dní je Andrea "nielen krásna, ale aj variť vie", ako sa ľudovo hovorí.

Andrea Verešová o starostlivosti o svoje ratolesti:

​Na najnovšej fotke sa pýši rovnako podarenými deťmi Vanessou (12) a Tobiášom (11), ktorá má so svojim manželom, 55-ročným českým podnikateľom Danielom Volopichom. Tie sa podľa jej vlastných slov náramne tešia z častejšej prítomnosti svojich rodičov doma. „Stále doma. A najviac sa z toho tešia moje deti. Tréningy a škola im síce budú chýbať, ale máme ako rodina na seba viac času,“ opisuje situáciu v domácej karanténe Andrea s tým, že väčšinu času trávia čítaním, varením či upratovaním.

Andrea ešte pred pár dňami pridala aj modlitbu. "Modlím sa za lásku a za zdravie všetkých ! To je to v živote to najdôležitejšie," povedala nepochybne absolútne pravdivú vetu. V posledných týždňoch o to intenzívnejšie preciťovanú.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Pray for love and health... ?Modlím sa za lásku a za zdravie všetkých ! ?To je to v živote to najdôležitejšie ?

Príspevok, ktorý zdieľa Andrea Verešová Official (@andreaveresovaofficial),

Momentálna situácia je síce ťaživá, treba o to viac dbať nielen na svoje fyzické zdravie, ale aj na to zdravie psychické. Verešová ponúkla inšpiráciu, ako tráviť voľný čas doma s blízkymi a tešiť sa zo vzájomnej prítomnosti.

Súvisiace články

Najčítanejšie