Skoro jasno
11°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Hailey sa bojí o manžela Justina Biebera! Ten ignoruje koronavírus a má v pláne TOTO!
Zdielať na

Hailey sa bojí o manžela Justina Biebera! Ten ignoruje koronavírus a má v pláne TOTO!

Archívna reportáž

Kým svet zamrzol pod hrozbou nebezpečnej pandémie vírusu COVID-19, rušia sa kultúrne akcie, zatvárajú obchody a reštaurácie, Justin Bieber zjavne neberie hrozbu vážne. Mladý spevák naďalej plánuje svoje turné po USA, ktoré má začať v máji tohto roku.

  1. Väčšina umelcov akékoľvek hromadné podujatia, vrátane koncertných turné úplne zrušila, alebo aspoň pozastavila. Čo je iste zodpovedný prístup vzhľadom na rýchle šírenie sa nákazy.

Justin a jeho tím zatiaľ nenaznačil žiadne zmeny v programe jeho turné, a tak môžu vystaviť nebezpečenstvu ohromné množstvo fanúšikov. Podľa vyjadrenia zdroja blízkeho Bieberovcom pre portál hollywoodlife.com, má Justinova manželka, modelka Hailey Baldwin, veľký strach o jeho zdravie svojho manžela. Napriek tomu údajne stojí za jeho rozhodnutím.

Zaujímavosťou je, že v roku 2017 kvôli osobným problémom neváhal zrušiť celosvetové turné Purpose World Tour:

„Hailey ho stopercentne podporuje v akomkoľvek rozhodnutí, ktoré sa týka jeho turné Changes. Veľmi dobre totiž vie, ako sa Justin snažil a dával do toho turné množstvo času, len aby bolo dokonalé,“ približuje zdroj momentálne rozpoloženie v rodine „Justinovcov“. O jeho intenciách svedčí aj video na sociálnej sieti, kde v tanečnom štúdiu pilne trénuje so svojimi tanečníkmi s komentárom: „Tímová práca robí prácu snov.“

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Justin Bieber (@justinbieber),

 „Justin je pripravený vyraziť na turné a Hailey stojí pri ňom. Ale v prípade, že priestory a haly v ktorých sa má turné konať jeho šou zrušia, dodrží čo mu bude povedané. Zatiaľ berie veci ako prídu zo dňa na deň a jeho cieľom je turné uskutočniť,“ dodal zdroj blízky spevákovi.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie