Jasno
11°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Jasný odkaz Harrymu od kráľovnej Alžbety: Zachráň seba aj svoju rodinu!
Zdielať na

Jasný odkaz Harrymu od kráľovnej Alžbety: Zachráň seba aj svoju rodinu!

Archívna reportáž

Ostáva už len šestnásť dní, počas ktorých budú Harry a Meghan "pod vlajkou kráľovnej". To, že sa ich čas neúprosne kráti, si uvedomuje aj jeho stará matka, kráľovná Alžbeta II. Tá sa so smútkom prizerá, ako sa rozpadá kráľovská rodina, ktorá zosobňovala silu a hrdosť britského impéria.

Kráľovná matka je známa svojou tvrdohlavou a striktnou povahou, pokiaľ ide o záležitosti kráľovskej rodiny. Preto nie je prekvapivé, že sa snaží svojho vnuka presvedčiť o návrate všetkými dostupnými prostriedkami. Tým však už môže byť len dohovor do duše, keďže Harry je dospelý a svojprávny človek a hlava rodiny.

Podľa serveru newidea.com, kráľovná Alžbeta využila príležitosť hovoriť so svojim vnukom osamote počas príležitosti Dňa Commonwealthu. Údajne ho prosila, aby opustil svoju americkú manželku a zachránil tak kráľovskú rodinu. „Meghan sa snaží odtrhnúť Harryho od svojej rodiny a to jej nevie Alžbeta odpustiť. Posledná kvapka padla, keď sa jej nevesta rozhodla počas ich poslednej návštevy nechať Archieho doma v Kanade.“ tvrdí zdroj blízky kráľovskej rodine.

Harry a Meghan sa odlíšili od tradičných zvykov už pri oficiálnom predstavení svojho synčeka Archieho:

​Kráľovná a jej manžel, princ Fillip, sú údajne zničení faktom, že svojho pravnúčika Archieho videli od jeho narodenia len párkrát. Z toho obviňuje panovníčka práve Meghan a údajne sa na jej adresu vyjadrila, že „Harryho iba využíva k tomu, aby sa stala kráľovnou Hollywoodu a potom ho odkopne.“

​Tento týždeň bol pre britskú kráľovskú rodinu zlomový. Napätie medzi členmi rodiny by sa dalo krájať. Stretnutia prebehli bez akýchkoľvek náznakov náklonnosti či objatí.  Najvýraznejšie to bolo pri Kate Middleton, tá sa Meghan ledva pozrela do tváre. Harry sa tak stáva v rukách oboch strán rukojemníkom. Meghan sa svojim blízkym priateľom údajne vyjadrila, že táto návšteva len potvrdila, že rozhodnutie odpútať sa od kráľovskej rodiny  bolo správne.

Súvisiace články

Najčítanejšie