Jasno
12°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Do boja s koronavírusom ide aj Majk Spirit! Zisk z TOHTO chce dať zdravotníctvu!
Zdielať na

Do boja s koronavírusom ide aj Majk Spirit! Zisk z TOHTO chce dať zdravotníctvu!

Archívna reportáž

Aj keď sa zdá, že sa nič nedá robiť, vždy sa niečo robiť dá. Otázkou sú už len možnosti jednotlivcov. V súčasnej situácii sa dá napríklad dobrovoľnícky šiť rúška, pomôcť seniorom s nákupmi, alebo svojou tvorbou rozptyľovať ľudí "uväznených" doma.

Ak je niekto hviezda typu Majk Spirit, má aj ďalšiu možnosť - prispieť finančne. A presne to sa rozhodol 35-ročný Michal Dušička spraviť.

Popri novom singli Spirit Animal sa rozhodol priniesť aj merchandise, ktorým chce prispieť Slovensku v boji so šíriacim sa koronavírusom.Podporiť chce zo zisku slovenské zdravotníctvo.

Takto Majk ešte pred časom zahmlieval identitu svojej milovanej:

"Chystám pre Vás SPIRIT ANIMAL merch a rozhodol som sa, že všetok zisk z neho použijem na podporu slovenského zdravotníctva. Neviem ešte ako a komu tie peniaze poslať, takže keď máte pre mňa dobrý tip na neziskovku, ktorá sa snaží pomáhať teraz, v čase krízy, tak mi napíšte," vyzval svojich fanúšikov Majk.

Spirit Animal je prvým oficiálnym singlom Majka Spirita od vydania jeho posledného albumu Nie som tu náhodou. Skladbu označuje ako intro k svojej tvorbe na rok 2020. „Spirit Animal sú moje myšlienky a emócie nahromadené za posledný rok. Chcel som to všetko vypovedať ešte pred tým, ako začnem vydávať novú hudbu,“ povedal o tracku. Hudbu k novinke vytvoril producent DJ Grimaso, o videoklip ku skladbe sa postaral Adam Pavelka.

Odhliadnuc od situácie, ktorá nastala na Slovensku v súvislosti so šírením koronavírusu, prežíva Majk Spirit podľa vlastných slov jedno z najspokojnejších období vo svojom pracovnom i súkromnom živote. Na aktuálny rok pre fanúšikov a fanúšičky pripravuje hudobný mix nielen svojich sólových projektov, ale aj spolupráce s jeho domovskou formáciou H16. „Cítim, že 2020 bude jeden z najplodnejších rokov, aké som kedy mal,“ uviedol s typickým optimizmom raper.

Súvisiace články

Najčítanejšie