Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Ani 17-ročný rozdiel láske nezabránil! Modelka a spevák sa VZALI už druhýkrát!
Zdielať na

Ani 17-ročný rozdiel láske nezabránil! Modelka a spevák sa VZALI už druhýkrát!

Archívna reportáž

Jedna svadba nestačila. Jedna z najslávnejších modeliek sveta a gitarista kapely Tokio Hotel musia byť zaľúbení až po uši, inak sa nedá vysvetliť, prečo sa vzali už po druhýkrát.

Pre Heidi Klum je to už tretie manželstvo, 29-ročný Tom Kaulitz vstúpil do chomúta prvýkrát. Tento raz si sľúbili večnú lásku na mori, pri ostrove Capri, píše portál DailyMail.

Svadba na jachte by nebola ničím výnimočným, obaja sú finančne skutočne "za vodou". Výnimočnou ale je konkrétna jachta s menom Christina O. Na nej oslávili pred takmer 70 rokmi lásku monacká kňažná Grace Kelly a knieža Rainier III. To "O" v mene jachty znamená Onassis, keďže patrila legendárnemu miliardárovi, ktorý na nej oslávil svadbu s Jackie Kennedy.

Heidi vie, že  má božské telo a nahota jej nerobí problém:

​Heidi Klum bola predtým vydatá za speváka Seala, s ktorým má štyri deti, pred ním bol jej manželom herec Ric Pipino. S Tomom Kaulitzom sa zasnúbila 46-ročná modelka v decembri a vo februári sa oficiálne vzali. Teraz si spravili  poriadny žúr.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#tokiohotel #heidiklum second day!

Príspevok, ktorý zdieľa Pensamentos Tokio Hotel (@pensamentostokiohotel),

"Tom išiel za deťmi a spýtal sa ich, či súhlasia, ak Heidi požiada o ruku. Povedali áno. Tak Tom a deti spoločne pripravili raňajky pre Heidi, kde bola káva, kvetiny a krabička s prstienkom. Pre Toma bolo dôležité, aby sa deti všetkého zúčastnili," opísal decembrové zásnuby zdroj blízky páru pre magazín People.

Po formálnej svadbe ale bolo jasné, že príde ešte jedna, ako už vtedy plánovala Heidi. Detaily ale neprezradila. "Sme dvaja Nemci, bude to veľmi organizované a na čas. Veľmi, veľmi na čas a veľmi organizované," žartovala o povesti svojho národa Heidi.

Súvisiace články

Najčítanejšie