Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Ivana Gottová a jej MEGA plán! Jeho súčasťou môže byť každý!
Zdielať na

Ivana Gottová a jej MEGA plán! Jeho súčasťou môže byť každý!

Archívna reportáž

Od 1. októbra, teda odo dňa, keď vydýchol Karel Gott naposledy, si kládli jeho fanúšikovia jedinú otázku - kedy bude koncert na maestrovu počesť? Odpoveď na seba nechala čakať pomerne dlho, no dátum je už známy.

Ivana Gottová je dobrá biznismanka, o tom niet pochýb. Všetkým zakázala organizovať koncert na počesť jej zosnulého manžela, pričom termín spomienkového koncertu pod jej taktovkou zverejnila až po troch mesiacoch od smrti Karla Gotta, píše portál Blesk.cz.

Deň, ktorý si Ivana napokon vybrala, je 15. december, chcela dodržať rok smútenia. Miestom konania bude O2 aréna v Prahe, ktorá má kapacitu v prípade koncertov až 20 tisíc ľudí.

Gottove koncerty boli vždy zárukou kvality a skvelej zábavy:

To je síce dosť, no Ivane Gottovej sa máli. Chce uspokojiť čo najviac Karlových fanúšikov a tak pridala ešte jeden deň - 16. december. "Znamená to obrovskú prácu a ja držím Ivanke všetky palce," povedal Gottov dvorný kapelník a gitarista Pavel Větrovec, ktorého už oslovili na účinkovanie.

Na oboch koncertoch dokopy očakávajú návštevnosť vyše 30tisíc ľudí, šancu má teda skutočne každý, kto si postráži spustenie predaja vstupeniek. Malo by sa tak stať v marci.  Je dosť možné, žeby vypredali aj päť koncertov po sebe, to ale zatiaľ Ivana neplánuje. Je pravdepodobné, že sa medzi vystupujúcimi objavia všetky hviezdy, ktoré boli aj na oslave Karlovho jubilea v lete minulého roku.

Ešte predtým sa môžu fanúšikovia tešiť nielen na vydanie Gottovej autorizovanej autobiografie, ale aj dokumentárny film o jeho živote.

Súvisiace články

Najčítanejšie