Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Líder kapely Kryštof zložil pre Gotta posledný hit, v skutočnosti to medzi nimi TAKTO vrelo!
Zdielať na

Líder kapely Kryštof zložil pre Gotta posledný hit, v skutočnosti to medzi nimi TAKTO vrelo!

Archívna reportáž

Kapela Kryštof patrí medzi najpopulárnejšie skupiny nielen v Česku, prerazili mnohými hitmi aj na Slovensku. Líder skupiny, 42-ročný Richard Krajčo, je nielen spevák a muzikant, ale aj skladateľ. Mal tú česť zložiť duet pre Karla Gotta a jeho 13-ročnú dcéru Charlotte Ellu.

Pieseň Srdce nehasnou vyšla začiatkom mája minulého roka. V čase, keď na nej Richard Krajčo pracoval, už vedel, že Karel Gott je na tom zdravotne zle.

Krajčo zložil dojímavú pieseň spievanú otcom dcére pomerne rýchlo, nemohol strácať čas. Veľmi rýchlo jej začali narastať zhliadnutia na youtube, dnes už ich má vyše 35 miliónov.

Keď Gott oslovil Krajča s prosbou o zloženie piesne, lídra kapely Kryštof to zaskočilo, píše portál Blesk.cz. Karla totiž nemal práve v láske. "My sme si neboli veľmi blízki, dosť dlhú dobu. Došlo medzi nami k niekoľkým nedorozumeniam," posťažoval sa Krajčo.

Keď ale dovysvetlil k akým, dalo by sa tušiť, že Gott Richarda jednoducho len žartom podpichoval. "On nám, ako kapele, naschvál posielal telegramy. Bol stará škola. My sme napríklad hrali v Pardubiciach v sále pre asi 2000 ľudí. Bolo vypredané, mali sme radosť. Zrazu nám ale prišiel telegram," opísal Krajčo prekvapivú poštu.</p

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Bylo mi ctí Mistře s tebou spolupracovat a přeji @officialkarelgott hodně zdravíčka a lásky ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ ( ? srdce co nehasnou - víte kolik jich je ? ) #kingofpop #mistr #birthday #happybirthday

Príspevok, ktorý zdieľa Richard A Karin Krajčovi (@richard_a_karin),

"Pozdravujem vás z vypredanej ostravskej ČEZ Arény do toho vášho pardubického klubíku," takto si rypol v telegrame Gott do Krejča. Ten nedokázal pochopiť, čo to malo znamenať. Až neskôr z jeho reakcie pochopil, že zrejme išlo skutočne len o vtipné podpichovanie. Hlavným dôkazom bol napokon fakt, že Gott si vybral práve Krajča za autora svojho posledného hitu.

Súvisiace články

Najčítanejšie