Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Ich dvojičky majú len dva roky a už čaká celebritná rodinka ďalšie bábo!
Zdielať na

Ich dvojičky majú len dva roky a už čaká celebritná rodinka ďalšie bábo!

Archívna reportáž

Hoci čakala pred takmer tromi rokmi dvojičky, teda bruško malo úctyhodné rozmery, aj tak sa podarilo krásnej tenistke tehotenstvo pred svetom utajiť až do pôrodu. Až keď sa dvojičky v decembri 2017 narodili, začali Anna Kurnikovova a Enrique Iglesias zverejňovať fotky z tehotenstva.

Dievčatko Lucy a chlapček Nicholas oslávili pred Vianocami druhé narodeniny, to už bol ich súrodenec na ceste. Vtedy to ale ešte vedeli len najbližší 38-ročnej Kournikovovej a 44-ročného Iglesiasa.

Ak ale rátali s dokonalým utajením aj tentokrát, zmýlili sa. Svet už vie, že rodinka bude mať čoskoro päť členov, fotky zverejnil magazín Hola!.

Pol roka pred narodením dvojičiek ohúril Enrique slovenské publikum:

Bruško nastávajúcej mamičke už poriadne vyskočilo a paparazzovia to stihli zachytiť. S manželom si v Miami vyrazili na prechádzku pri mori a ani dlhá bunda nezakryla sladké tajomstvo.

Dvojičky sú skutočne rozkošné:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#happynewyear #сновымгодом ?

Príspevok, ktorý zdieľa Anna Kournikova Iglesias (@annakournikova),

To je ale tak všetko, čo je o tehotenstve známe. V ktorom je presne Anna mesiaci, aj akého pohlavia bude bábätko, vedia zatiaľ len šťastní rodičia. Tí sú známi tým, že médiá z nich nedostanú obvykle ani slovo o ich súkromí.

Spevák a tenistka si rodičovstvo užívajú:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

#chillin

Príspevok, ktorý zdieľa Enrique Iglesias (@enriqueiglesias),

Súvisiace články

Najčítanejšie