Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Madonna v šoku! Takmer na ňu spadla 9-tonová opona, spravili to naschvál!
Zdielať na

Madonna v šoku! Takmer na ňu spadla 9-tonová opona, spravili to naschvál!

Archívna reportáž

Na vystúpenie v londýnskej aréne Palladium sa 61-ročná hviezda veľmi tešila, niekoľko dní pred šou pridávala neustále príspevky na sociálnu sieť. Ani by jej nenapadlo, aký šokujúci zážitok jej napokon organizátori pripravia.

Madonna Veľkú Britániu zbožňuje a pravidelne tam vystupuje, napokon, aj jej bývalý manžel, Guy Ritchie, je rodený Brit. Dokonca svoje sympatie dala najavo pred pár dňami aj neobvyklým spôsobom, keď Harrymu a Meghan ponúkla svoj apartmán na Manhattane v New Yorku.

Ak si ale myslela, že sa z nej v Londýne na jej koncerte v Palladiu všetci zbláznia, mýlila sa. Organizátor má evidentne rád dodržiavanie pravidiel, nech už je na pódiu ktokoľvek.

Madonna vydala minulý rok nový album:

Inak sa totiž nedá vysvetliť to, že ešte počas Madonninho vystúpenia začali spúšťať 9-tonovú protipožiarnu oponu z kovu. Chceli tak ukončiť vystúpenie, ktoré Madonna natiahla v danej chvíli o 5 minút a chystala sa ešte spievať. "Bolo 5 minút po miestnom nočnom pokoji o 23:00 hodine, mali sme uviesť ešte jednu pieseň, a Palladium sa rozhodlo nás cenzurovať stiahnutím kovovej protipožiarnej opony," napísala nahnevaná popstar na svojom Instagrame.

Zrejme to mal byť len signál, že treba skončiť, lebo opona sa stiahla len do polovice a nikomu sa nič nestalo. Fanúšikovia na mieste ostali a vyjadrili hviezde podporu, inak to už ale vyzerá na jej Instagrame, kde sa našla kopa kritikov. Tí hovoria, že sa musí naučiť dodržiavať pravidlá, prípadne nabudúce radšej začať koncert načas.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie